Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vremea rea a facut prapad in toata tara: Zeci de oameni raniti, accidente in lant, copaci rupti si acoperisuri smulse(VIDEO)

B1 B1,
Vremea rea a facut prapad in toata tara: Zeci de oameni raniti, accidente in lant, copaci rupti si acoperisuri smulse(VIDEO)

Vremea rea a facut prapad in toata tara. Accidente rutiere pe banda rulanta, acoperisuri smulse, copaci rupti de vantul puternic si drumuri blocate. Iar la munte zapada a ajuns la jumatate de. continuă pe B1

Vijelia a facut prapad in Capitala. Un mort, doi raniti si zeci de masini distruse-VIDEO

Vijelia a facut prapad in Capitala. Doi oameni au ajuns la spital, peste o sutade copaci au fost doborati de vantul puternic si zeci de masini au fost avariate. Un barbat a fost.

Probleme cauzate de vremea rea: gospodarii inundate si localitati fara curent electric

ANM a emis, luni, o avertizare cod portocaliu de ploi abundente pentru judetele Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges si Dambovita si cod galben de vant si ploi pentru Oltenia, mare parte a Munteniei, inclusiv in Bucuresti, si local in Transilvania. ANM precizeaza ca temperaturile vor scadea de la o zi la alta, astfel incat la mijlocul saptamanii vremea va deveni rece in toata tara.

Prognoza meteo pe doua saptamani: Vremea se raceste in urmatoarele zile; precipitatii in toata tara intre 27 si 30 octombrie

Vremea se va raci in urmatoarele zile, cu maxime ce nu vor trece de 13 - 14 grade Celsius, la nivel national, iar in perioada 27-30 octombrie ploile vor acoperi arii extinse, insa doar local vor fi importante cantitativ, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie, valabila in intervalul 23 octombrie - 5 noiembrie.

Cat mai dureaza vremea rea. Prognoza meteo pentru zilele urmatoare

Vremea va fi in general inchisa, iar temperaturile vor continua sa scada in cea mai mare parte a tarii. Aria ploilor se va extinde dinspre vest si va cuprinde majoritatea zonelor, iar la.

Sfaturi pentru soferi pe vremea rea: de ce e indicat sa folosesti frana de motor pe un drum alunecos

Avand in vedere atentionarea de vreme rea, politistii ii sfatuiesc pe soferi sa isi mplanifice din timp calatoriile si sa adapteze adaptati viteza de rulare la conditiile de drum si trafic.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )