Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

România Liberă România Liberă,
Cat va mai ramane Gheorghe Nichita primarul Iasiului

Acuzat ca si-ar fi spionat presupusa amanta, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, pare a se afla pe marginea prapastiei. Opozitia ii cere demisia din functia administrativa. Din punct de vedere politic, e posibil sa-si piarda si statutul de vicepresedinte al PSD. Incerta este si situatia legata de statutul sau, pentru ca acum e sub control judiciar, dar e asteptata decizia Curtii de Apel Bucuresti, care l-ar putea trimite in arest preventiv. continuă pe România Liberă

Noi date din dosarul lui Gheorghe Nichita: Primarul Iasiului ar fi platit un asasin pentru a actiona la comanda edilului (VIDEO)

Apar date noi in ceea ce-l priveste pe edilul de Iasi, Gheorghe Nichita. in dosarul acestuia se vorbeste despre un asasin care ar fi urmat sa fie platit pentru a actiona la comanda edilului, informeaza B1 TV.

Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, denuntat de amanta la DNA

Sefa unui serviciu din Primaria Iasi, Adina Samson, in varsta de 33 de ani, cu care edilul Gheorghe Nichita a avut o relatie de cativa ani, l-ar fi denuntat pe acesta la DNA, dupa ce el i-ar fi pus pe politistii locali sa o urmareasca, sustin jurse.

Gheorghe Nichita, primarul Iasului, retinut de DNA, dupa ce a fost audiat timp de peste 7 ore

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu. Nichita va fi prezentat vineri la.

Traseul primarului Nichita: din elev mediocru in mahalaua Dorohoiului in fruntea PSD si a Primariei Iasi

Nascut intr-o familie cu probleme din saracaciosul oras Dorohoi judetul Botosani), Gheorghe Nichita, primarul Iasiului, a avut o ascensiune ca nimeni altul. Fost colaborator al Securitatii, actualul primar al Iasiului a primit cadou functia de primar in 2003, odata cu retragea fostului edil al municipiului. incepand de atunci a creat la Iasi una dintre cele mai inchegate enclave politico-administrative din tara.

Primarul Gheorghe Nichita, personaj de telenovela obsedat de amanta

Scandalul in care primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, este acuzat ca a transformat Politia Locala in retea de spioni personali are iz de telenovela. Interceptarile telefonice din dosar dezvaluie detalii picante despre cum isi supraveghea edilul fosta amanta.

Primarul municipiului Iasi Gheorghe Nichita, retinut de procurorii DNA sub suspiciunea de abuz in serviciu

Primarul Iasiului Gheorghe Nichita a fost retinut de procuroii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu. Nichita va fi prezentat vineri la Tribunalul Bucuresti cu propunere de arestare, informeaza Mediafax.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, afla astazi daca va fi arestat

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, va fi prezentat, vineri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti cu propunere de arestare. El a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, in noaptea de joi spre vineri, dupa mai mult de sapte ore de audieri, in dosarul in care este suspectat ca a folosit Politia Locala pentru a-si spiona adversarii.

Gheorghe Nichita a fost retinut de DNA

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a fost retinut de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa mai mult de sapte ore de audieri, fiind suspectat de abuz in serviciu. Nichita va fi prezentat vineri.

Ce avere are primarul iesean Gheorghe Nichita, suspectat de coruptie

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, suspectat de coruptie, are trei terenuri, o casa de 347 de metri patrati, bijuterii si tablouri in valoare de 15. 500 de euro, peste 61. 000 lei in fonduri de investitii si obligatiuni de peste 105. 000 de lei, potrivit ultimei sale declaratii de avere, informeaza Mediafax.

Primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, isi spiona iubita cu ajutorul politistilor locali. Amanta a primit cadou un telefon care avea instalat un soft de tip spy

Edilul Iasului, Gheorghe Nichita, i-ar fi facut cadou amantei sale un telefon mobil de ultima generatie in care, in prealabil, un angnajat al Politiei Locale ar fi instalat un soft de spionaj.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2189 seconds )