Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cat masoara cele mai lungi gene din lume

Adevărul Adevărul,
Cat masoara cele mai lungi gene din lume

Ucraineanul Valery Smagliy, in varsta de 58 de ani, din Kiev, are cele mai lungi gene din lume si spune ca acestea sunt atat de bogate gratie unei diete speciale. continuă pe Adevărul

FOTO. Cum arata si cat costa cea mai extravaganta inghetata din Dubai

Cea mai scumpa inghetata din Dubai, Diamantul Negru, se gaseste intr-o cafenea de lux si costa 817 dolari, echivalentul sumei de peste 3. 000 de lei, informeaza site-ul alarabiya. net.

Faze tari: Mai tare decat iluzia cu rochia albastra! Femeia cu chip schimbator iti va da de gandit; Parada sanilor la un concurs de sanius de la Leipzig! ; O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul Fifty Shades of Grey. Ce a facut o femeie este dezgu

A mancat un aliment-minune si i-au crescut excesiv genele. Barbatul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor. Valery Smagliy, un barbat de 58 de ani din Kiev, Ucraina vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cele mai lungi gene din lume. Un tanar cu dizabilitati are o iubita de-ti cad plombele! Ce il intreaba toata lumea si care e raspunsul lui uluitor! Un american de 22 de ani care sufera de atrofie musculara spinala are o iubita superba, insa toata lumea crede ca tanara este, de fapt, asistenta lui.

FOTO Cele mai vechi orase din Romania. Istoria de 25 de secole a cetatilor Callatis si Tomis. Sighisoara, cetatea atestata la 1280 sub numele de Castrum Sex

Chiar daca nu ocupa un loc in clasamentul celor mai batrane orase din lume, orasele din tara noastra au, totusi, o vechime considerabila. Potrivit istoricului slatinean Marin Scurtu, printre cele mai vechi asezari urbane de pe teritoriul tarii noastre se numara: Sighisoara, Sibiu, Constanta si Mangalia.

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000.

Hasmas, localitatea care a fost inclusa in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania

Localitatea aradeana Hasmas a fost inclusa in urma cu trei ani in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania. Pe teritoriul comunei au fost descoperite urme ale culturii Tisa, o cultura infloritoare si de lunga durata si cea mai cunoscuta cultura neolitica din judet.

Malpraxis pe esafod: cele mai ratate executii din istorie

In conformitate cu legislatia britanica, cadavrele calde ale proaspat spanzuratilor criminali erau oferite pentru experimentari studentilor medicinisti. in 1740, un violator de 16 ani, William Duell, a stat in spanzuratoare timp de 22 de minute la Tyburn, faimosul loc al executilor din Londra. Dupa ce s-a trezit dintr-o coma adanca, Wiliam a realizat ca fusese deja donat stiintei si ca un cutit de chirurg intrase deja in stomacul sau .

FOTO Breb si Preluca Noua, cele mai frumoase sate din Maramures

Judetul Maramures are incluse in topul celor mai frumoase sate din Romania facut de cei de la Asociatia Cele mai Frumoase Sate doua localitati. Este vorba despre satul Breb, care apartine de Ocna Sugatag, si de satul Preluca Noua, care apartine de Copalnic Manastur.

Cele mai bune mancaruri din bucataria traditionala din Maramures. De la colesea cu branza la zama sau balmos

Nu esti maramuresean daca nu ai mancat macar o data colesa cu branza sau nu ai baut un pahar de horinca de prune. Din punct de vedere culinar, Maramuresul are anumite particularitati. Nu exista casa in Maramures unde sa nu fi invitat la masa pentru a gusta din putinul care exista in fiecare casa.

Cele mai frumoase sate din Romania. Cirligele, locul unde si ulitele au asfalt pe ele

Comuna Cirligele din Vrancea, localitate cu peste 3000 de locuitori, poate face parte cu succes din categoria comunitatilor cu adevarat europene din tara noastra si un exemplu de buna practica in ceea ce priveste accesarea si derularea fondurilor europene precum si a beneficiilor obtinute din implementarea acestor proiecte.

Cele mai frumoase sate din Tulcea. Jurilovca, Luncavita si Niculitel, taramurile din povesti

Jurilovca, Luncavita si Niculitel sunt taramuri iubite de Dumnezeu. Aici poti manca cel mai delicios bors de peste si vei admira casutele alb-albastre cu acoperis din stuf si cu lotca la poarta, de unde poti pleca intr-o plimbare pe canalele intesate de nuferi si pelicani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )