Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cele mai bune mancaruri din bucataria traditionala din Maramures. De la colesea cu branza la zama sau balmos

Adevărul Adevărul,
Cele mai bune mancaruri din bucataria traditionala din Maramures. De la colesea cu branza la zama sau balmos

Nu esti maramuresean daca nu ai mancat macar o data colesa cu branza sau nu ai baut un pahar de horinca de prune. Din punct de vedere culinar, Maramuresul are anumite particularitati. Nu exista casa in Maramures unde sa nu fi invitat la masa pentru a gusta din putinul care exista in fiecare casa. continuă pe Adevărul

Cele mai bune monitoare pentru gaming

Fanii adevarati au nevoie de cele mai bune monitoare pentru gaming, tocmai de asta am realizat un top al celor mai avantajoase si mai performantemonitoare. Daca esti gamer adevarat, ai nevoie de un monitor cat mai mare dar si care sa nu iti puna probleme din punct de vedere al conectivitatii. Trebuie sa fie un [].

Cele mai bune sfaturi pentru politicieni: am selectat de la cititorii nostri 20 de propuneri la obiect pentru o societate mai buna

RO a sustinut, timp de o luna si jumatate, campania de sfaturi gratuite pentru politicieni Ajuta-i sa-si faca treaba! . Am selectat acum 20 de propuneri la obiect din cele peste 100 de sfaturi utile pe care cititorii nostri.

Cele mai bune fructe care scad nivelul grasimilor din sange

Daca nivelul grasimile din sange este ridicat, exista un risc destul de mare de a te confrunta cu afectiuni cardiovasculare periculoase. insa, consumul anumitor fructe te ajuta sa-ti mentii sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

Cat masoara cele mai lungi gene din lume

Ucraineanul Valery Smagliy, in varsta de 58 de ani, din Kiev, are cele mai lungi gene din lume si spune ca acestea sunt atat de bogate gratie unei diete speciale.

Cele mai frumoase sate din Romania. Trei Fantani, satul de la poalele muntilor Hasmas prins intre judetele Neamt, Harghita si Bacau

Trei Fantani care tine administrativ de comuna Damuc, judetul Neamt este considerat unul din cele mai frumoase sate din Romania. Satul de la poalele muntilor Hasmas, intre judetele Neamt, Harghita si Bacau are o populatie majoritar de etnie maghiara. Curentul electric a ajuns aici abia in anul 2000.

Hasmas, localitatea care a fost inclusa in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania

Localitatea aradeana Hasmas a fost inclusa in urma cu trei ani in ghidul oficial Cele mai frumoase sate din Romania. Pe teritoriul comunei au fost descoperite urme ale culturii Tisa, o cultura infloritoare si de lunga durata si cea mai cunoscuta cultura neolitica din judet.

Malpraxis pe esafod: cele mai ratate executii din istorie

In conformitate cu legislatia britanica, cadavrele calde ale proaspat spanzuratilor criminali erau oferite pentru experimentari studentilor medicinisti. in 1740, un violator de 16 ani, William Duell, a stat in spanzuratoare timp de 22 de minute la Tyburn, faimosul loc al executilor din Londra. Dupa ce s-a trezit dintr-o coma adanca, Wiliam a realizat ca fusese deja donat stiintei si ca un cutit de chirurg intrase deja in stomacul sau .

FOTO Breb si Preluca Noua, cele mai frumoase sate din Maramures

Judetul Maramures are incluse in topul celor mai frumoase sate din Romania facut de cei de la Asociatia Cele mai Frumoase Sate doua localitati. Este vorba despre satul Breb, care apartine de Ocna Sugatag, si de satul Preluca Noua, care apartine de Copalnic Manastur.

Utile: Nutritionistii au decis: astea sunt cele mai bune alimente pentru tine; Cum fac sex cuplurile fericite! Trucuri pe care poti sa le urmezi; 10 obiceiuri ca sa-ti mentii casa luna

Lucruri suprinzatoare care chiar conteaza pentru barbati. Diferentele dintre femei si barbati nu inceteaza niciodata sa ne uimeasca. Descoperim in fiecare zi cate ceva nou, la care poate unele dintre noi nici nu s-ar fi gandit, si care trebuie luate in seama. 13 moduri inedite in care poti folosi pasta de dinti. O folosesti de cel putin doua ori pe zi, dar vei fi uimita sa descoperi cate alte lucruri poti face cu pasta de dinti. Iata 13 moduri care iti vor demonstra ca pasta de dinti are secrete surprinzatoare.

Wall Street: sesiune ezitanta, dar una din cele mai bune luni

Wall Street a incheiat si sesiunea de joi nedecis ca urmare a scaderii preturilor la petrol si a publicarii unor indicatori economici nu foarte incurajatori care le arata investitorilor o incetinire a pietei dupa recordurile recente inregistrate: Dow Jones a cedat 0,06%, dar Nasdaq a castigat 0,42%.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )