Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cele mai bune monitoare pentru gaming

Playtech Playtech,
Cele mai bune monitoare pentru gaming

Fanii adevarati au nevoie de cele mai bune monitoare pentru gaming, tocmai de asta am realizat un top al celor mai avantajoase si mai performantemonitoare. Daca esti gamer adevarat, ai nevoie de un monitor cat mai mare dar si care sa nu iti puna probleme din punct de vedere al conectivitatii. Trebuie sa fie un []. continuă pe Playtech

Cele mai bune sfaturi pentru politicieni: am selectat de la cititorii nostri 20 de propuneri la obiect pentru o societate mai buna

RO a sustinut, timp de o luna si jumatate, campania de sfaturi gratuite pentru politicieni Ajuta-i sa-si faca treaba! . Am selectat acum 20 de propuneri la obiect din cele peste 100 de sfaturi utile pe care cititorii nostri.

Cum sa iti alegi cele mai bune pneuri. De ce merita sa cumperi anvelope premium

Primul pas pe care trebuie sa il faca o persoana care vrea sa isi schimbe anvelopele este sa citeasca in cartea masinii dimensiunile corecte, pentru ca altfel autoturismul ar putea sa nu treaca ITP-ul si nu va fi la fel de sigur ca atunci cand a fost.

Wall Street: sesiune ezitanta, dar una din cele mai bune luni

Wall Street a incheiat si sesiunea de joi nedecis ca urmare a scaderii preturilor la petrol si a publicarii unor indicatori economici nu foarte incurajatori care le arata investitorilor o incetinire a pietei dupa recordurile recente inregistrate: Dow Jones a cedat 0,06%, dar Nasdaq a castigat 0,42%.

Cele mai bune fructe care scad nivelul grasimilor din sange

Daca nivelul grasimile din sange este ridicat, exista un risc destul de mare de a te confrunta cu afectiuni cardiovasculare periculoase. insa, consumul anumitor fructe te ajuta sa-ti mentii sanatatea inimii si a vaselor sangvine.

10 carti pentru orice CEO care vrea sa-si mentina in forma viitorul

Cartile de business sunt una dintre cele mai bune alegeri pentru un antrenament util in cariera. Va propunem 10 titluri prin care sa va mentineti in forma viitorul profesional.

Cristina Neagu, pe locul 2 in topul celor mai bune handbaliste din lume

Romanca Cristina Neagu a fost votata de catre fanii handbalului pe pozitia secunda in topul celor mai bune jucatoare din lume.

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ANOFM: Peste 17.500 locuri de munca, cele mai multe in Bucuresti si Cluj

Peste 17. 500 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Arad, Prahova si Arges, cele mai putine in Bacau, Mehedinti, Salaj, Ialomita si Vrancea, informeaza, vineri, Agentia.

FOTO Cele mai vechi orase din Romania. Istoria de 25 de secole a cetatilor Callatis si Tomis. Sighisoara, cetatea atestata la 1280 sub numele de Castrum Sex

Chiar daca nu ocupa un loc in clasamentul celor mai batrane orase din lume, orasele din tara noastra au, totusi, o vechime considerabila. Potrivit istoricului slatinean Marin Scurtu, printre cele mai vechi asezari urbane de pe teritoriul tarii noastre se numara: Sighisoara, Sibiu, Constanta si Mangalia.

Cele mai ascunse taine ale bisericii

Cele mai ascunse taine ale bisericii. Din cele mai vechi timpuri, Biserica a impus credinciosilor sai numeroase dogme, unele dintre ele fiind insa prea putin intelese cu adevarat. Desi unii preoti indeamna la respectarea lor, altii considera ca unele norme bisericesti trebuie sa se adapteze vremurilor actuale. Va prezentam in acest articol cateva dintre cele mai ascunse taine ale bisericii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2444 seconds )