Libnet.ro
UNICEF

01:06

Catalin Chereches castiga din puscarie Primaria din Baia Mare, cu 70% din voturi

B1 B1,
Catalin Chereches castiga din puscarie Primaria din Baia Mare, cu 70% din voturi

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, castiga din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare cu un procent estimat de aproximativ. continuă pe B1

ALEGERI LOCALE 2016. Baia Mare: Catalin Chereches, campanie din spatele gratiilor

Primarul municipiului Baia Mare, Catalin Chereches, a fost arestat preventiv, pe 27 aprilie, pentru 30 de zile, fiind suspectat de comiterea infractiunii de luare de mita, in forma continuata. Cu toate acestea, a decis sa le ceara baimarenilor un nou mandat, chiar din spatele gratiilor.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BAIA MARE. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA BAIA MARE

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 BAIA MARE Candidatii pentru Primaria municipiului Baia Mare au prezentat la solicitarea proiectele si solutiile pentru rezolvarea problemelor locale si pentru dezvoltarea orasului,.

Primarul suspendat al municipiului Baia Mare, Catalin Chereches afla daca va fi eliberat din arest preventiv

Curtea de Apel Cluj judeca contestatia facuta de avocatii lui Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, la masura prelungirii arestarii preventive.

ALEGERI LOCALE 2016. Catalin Chereches, un nou mandat din puscarie

Potrivit unor exit-poll-uri locale, Catalin Chereches, candidat din partea Coalitiei pentru Baia Mare, a castigat din puscarie fotoliul de edil in Baia Mare, cu un procent estimat de aproximativ 70%, conform B1TV.

Cine sunt candidatii cu probleme penale care au castigat alegerile: Scripcaru la Brasov, Olguta la Craiova, Chereches la Baia Mare, Negoita si Mutu la sectoarele 3 si 6

Datele partiale indica faptul ca in unele administratii mari din tara au castigat alegerile candidati cercetati penal sau trimisi in judecata. De pilda, la Craiova, Olguta Vasilescu PSD) ar fi castigat primaria orasului Craiova, anunta Adevarul. Aceeasi sursa relateaza ca Catalin Chereches a fost ales din inchisoare primar al orasului Baia Mare cu un procent de peste 70%. George Scripcaru a anuntat la Digi 24 ca brasovenii i-au acordat un nou mandat de primar. In Bucuresti, la primariile sectoarelor 3 si 6, sondajele de opinie difuzate de televiziuni ii dau castigatori pe Gabriel Mutu si Robert Negoita, amandoi candidati ai PSD.

Catalin Chereches, primarul suspendat din Baia Mare, ramane in arest

Catalin Chereches, primarul suspendat al municipiului Baia Mare, ramane in arest! Decizia apartine magistratilor de la Curtea de Apel Cluj. Judecatorii au respins contestatia depusa de.

Alegeri locale 2016 Baia Mare. Rezultatele scrutinului din 5 iunie

Alegeri locale 2016. Sapte candidati isi disputa in 5 iunie 2016 fotoliul de primar al municipiului Baia Mare, in cadrul alegerilor locale. Unii dintre ei sunt noi in politica, altii sunt cu state vechi, insa toti au promisiuni mari pentru viitorul municipiului.

REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SATU MARE. Primele REZULTATE ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SATU MARE. Cine castiga PRIMARIA SATU MARE

Sase dintre candidatii pentru functia de primar al municipiului Satu Mare au raspuns intrebarilor AGERPRES cu privire la problemele orasului si intentiile de.

ALEGERI LOCALE 2016 REZULTATE PRIMARIA SATU MARE. Primele REZULTATE 0ALEGERI LOCALE 2016 PRIMARIA SATU MARE. Cine castiga PRIMARIA SATU MARE

Sase dintre candidatii pentru functia de primar al municipiului Satu Mare au raspuns intrebarilor AGERPRES cu privire la problemele orasului si intentiile de.

Jumatate dintre primarii de municipii au probleme cu legea dar candideaza din nou duminica

Aproape jumatate dintre primarii municipiilor si ai sectoarelor Capitalei, 51 la numar, au probleme cu legea, cei mai multi fiind acuzati de coruptie. Dintre acestia, 25 vor un nou mandat, inedite fiind cazurile lui Catalin Chereches, candidat din.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.237 seconds )