Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Predoiu, despre cazul Atanasiu: Lucrurile se spun deschis in partid. in asta consta taria noastra

B1 B1,
Catalin Predoiu, despre cazul Atanasiu: Lucrurile se spun deschis in partid. in asta consta taria noastra

Catalin Predoiu a declarat sambata, facand referire la cazul stenogramelor din PNL, ca membrii partidului au trecut peste acest incident, deparece la ei in aprtid lucrurile se spun deschid, spre deosebire de. continuă pe B1

Catalin Predoiu, despre cazul Atanasiu: Lucrurile se spun deschis in partid. in asta consta taria noastra (VIDEO)

Catalin Predoiu a declarat sambata, facand referire la cazul stenogramelor din PNL, ca membrii partidului au trecut peste acest incident, deparece la ei in aprtid lucrurile se spun deschid, spre deosebire de.

Catalin Predoiu, despre un posibil guvern PNL: Se va baza pe sefii partidului in Modrogan, seful Guvernului la Palatul Victoria

Un viitor guvern al PNL se va baza pe sefii partidului in Modrogan, seful Guvernului la Palatul Victoria pentru ca sunt probleme prea complexe care nu pot fi gestionate de un singur lider, ca la PSD, spune.

100 de minute. Fostii ministri PDL Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu sunt vizati de DNA

Numele fostului ministru de Justitie Catalin Predoiu apare intr-un dosar al procurorilor DNA desprins din Gala Bute. in vizorul procurorilor se mai afla un lider PNL, mai exact Gheorghe Ialomitianu, fostul.

Ion Cristoiu, despre cazul femeii care a stat sase luni in arest preventiv pentru fapte care nu exista: Nimeni nu a reactionat. Iohannis e ocupat pina peste cap cum sa se imbrace cit mai corespunzator functiei

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie din nou pe blogul sau despre cazul femeii care a stat 6 luni in arest preventiv, ulterior judecatorii eliberandu-o pe motiv ca faptele din dosar nu exista. Acesta sustine ca nimeni.

Catalin Predoiu: Votul prin corespondenta ar putea fi una dintre temele motiunii de cenzura

Motiunea de cenzura a PNL va fi depusa cel mai probabil undeva la inceputul lunii iunie iar una dintre teme ar putea fi cea a votului prin corespondenta, a declarat vineri prim-vicepresedintele PNL Catalin.

Pavel Abraham, despre cazul femeii care s-a sinucis: in 35 de ore aduceau plase de la Paris, dar sunt si in Romania

Doina Cosman, psiholog si presedinte al ARPS, a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a vorbit despre caziul femeii care s-a aruncat in gol de la etajul opt. Noi, Alianta Romana de Preventie a Suicidului,.

Ponta, in vizita la Chisinau. Ce a spus despre cazul romanului George Simon, expulzat din Republica Moldova

Premierul Victor Ponta se afla astazi intr-o vizita la Chisinau si a purtat discutii cu omologul sau moldovean, Chiril Gaburici. Cei doi au sustinut o conferinta de presa impreuna, iar Ponta a declarat ca a discutat cu acesta atat proiecte economice, cat si probleme diverse, inclusiv cazul presedintelui Platformei Unioniste Actiunea 2012, expulzat saptamana trecuta din Republica Moldova.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2599 seconds )