Libnet.ro
UNICEF

05:00

Catalin Predoiu: Votul prin corespondenta ar putea fi una dintre temele motiunii de cenzura

B1 B1,
Catalin Predoiu: Votul prin corespondenta ar putea fi una dintre temele motiunii de cenzura

Motiunea de cenzura a PNL va fi depusa cel mai probabil undeva la inceputul lunii iunie iar una dintre teme ar putea fi cea a votului prin corespondenta, a declarat vineri prim-vicepresedintele PNL Catalin. continuă pe B1

Presedintele Iohannis vrea urgentarea adoptarii legii pentru VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Temele de discutie au vizat asigurarea exercitarii dreptului la vot pentru cetatenii din afara granitelor, imbunatatirea comunicarii cu reprezentantii comunitatilor de romani si a calitatii serviciilor consulare, precum si dezvoltarea unor politici ale statului roman pentru diaspora. Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora .

VOTUL PRIN CORESPONDENTA, subiectul principal al discutiilor dintre Iohannis si parlamentarii pentru Diaspora

Seful Partidului Miscarea Populara Eugen Tomac, a declarat, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis, ca spera ca presedintele sa http://www. romanialibera. ro/stil-de-viata/timp-liber/se-anunta-o-seara-incendiara-la-gala-europafest--4-trupe-de-jazz-de-pe-3-continente-isi-disputa-marele-premiu-379153 .

Eugen Tomac, dupa discutiile cu Iohannis: Presedintele simte ca exista o reticenta din partea partidelor in ceea ce priveste votul prin corespondenta (VIDEO)

La discutiile de la Cotroceni, presedintele a discutat cu parlamentarii pentru diaspora despre mecanismele de vot de care trebuie sa beneficieze romanii de peste hotare la alegerile viitoare, spune presedintele PMP,.

100 de minute. Fostii ministri PDL Catalin Predoiu si Gheorghe Ialomitianu sunt vizati de DNA

Numele fostului ministru de Justitie Catalin Predoiu apare intr-un dosar al procurorilor DNA desprins din Gala Bute. in vizorul procurorilor se mai afla un lider PNL, mai exact Gheorghe Ialomitianu, fostul.

Motivare. Asistenta de la Maternitatea Giulesti a provocat una dintre cele mai mari tragedii

Urmarile faptelor Florentina Cirstea de la Maternitatea Giulesti reprezinta una dintre cele mai importante tragedii care au zguduit sistemul medical din Romania precum si opinia publica, arata magistratii, in motivarea deciziei de condamnare a asistentei, informeaza Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,218 seconds )