Libnet.ro
UNICEF

07:30

VOTUL PRIN CORESPONDENTA, subiectul principal al discutiilor dintre Iohannis si parlamentarii pentru Diaspora

România Liberă România Liberă,
VOTUL PRIN CORESPONDENTA, subiectul principal al discutiilor dintre Iohannis si parlamentarii pentru Diaspora

Seful Partidului Miscarea Populara Eugen Tomac, a declarat, dupa intalnirea cu Klaus Iohannis, ca spera ca presedintele sa http://www. romanialibera. ro/stil-de-viata/timp-liber/se-anunta-o-seara-incendiara-la-gala-europafest--4-trupe-de-jazz-de-pe-3-continente-isi-disputa-marele-premiu-379153 . continuă pe România Liberă

Presedintele Iohannis vrea urgentarea adoptarii legii pentru VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Temele de discutie au vizat asigurarea exercitarii dreptului la vot pentru cetatenii din afara granitelor, imbunatatirea comunicarii cu reprezentantii comunitatilor de romani si a calitatii serviciilor consulare, precum si dezvoltarea unor politici ale statului roman pentru diaspora. Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora .

Eugen Tomac, dupa discutiile cu Iohannis: Presedintele simte ca exista o reticenta din partea partidelor in ceea ce priveste votul prin corespondenta (VIDEO)

La discutiile de la Cotroceni, presedintele a discutat cu parlamentarii pentru diaspora despre mecanismele de vot de care trebuie sa beneficieze romanii de peste hotare la alegerile viitoare, spune presedintele PMP,.

Iohannis a raspuns solicitarii parlamentarilor de Diaspora si i-a chemat la Palatul Cotroceni

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi scrie, pe contul sau de Facebook, ca joi, la ora 12. 00, toti parlamentarii de Diaspora sunt convocati la Cotroceni, intre problemele pe care acestia doresc sa le discute cu seful statului fiind votul prin corespondenta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )