Libnet.ro
UNICEF

07:00

Presedintele Iohannis vrea urgentarea adoptarii legii pentru VOTUL PRIN CORESPONDENTA

România Liberă România Liberă,
Presedintele Iohannis vrea urgentarea adoptarii legii pentru VOTUL PRIN CORESPONDENTA

Temele de discutie au vizat asigurarea exercitarii dreptului la vot pentru cetatenii din afara granitelor, imbunatatirea comunicarii cu reprezentantii comunitatilor de romani si a calitatii serviciilor consulare, precum si dezvoltarea unor politici ale statului roman pentru diaspora. Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora . continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei privind votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis vrea urgentarea adoptarii legislatiei privind votul in diaspora, cerandu-le parlamentarilor din circumscripria Diaspora sa se implice in dialogul cu partidele pentru a gasi o solutie fezabila.

Iohannis cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a reiterat astazi, la intalnirea cu parlamentarii care reprezinta circumscriptia electorala Diaspora, ca este urgenta adoptarea legislatiei necesare pentru exprimarea dreptului de vot in cele mai bune conditii de catre toti romanii din afara granitelor.

Presedintele Iohannis s-a intalnit cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora: Seful statului cere urgentarea adoptarii legislatiei necesare pentru votul in Diaspora

Presedintele Klaus Iohannis a avut, joi, o intrevedere cu parlamentarii din circumscriptia electorala Diaspora. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, temele de discutie au vizat asigurarea.

Iohannis solicita CCR verificarea legii serviciilor comunitare privind incompatibilitatile alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale verificarea constitututionalitatii legii serviciilor comunitare, care prevede, printre altele, ca primarii si presedintii CJ.

Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Mircea Badea a comentatdeclaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Presedintele a spus ca nu este de acord cu aceste modificari.

Vila Lac 2, in care locuieste ACUM presedintele Iohannis, NU VA MAI FI resedinta prezidentiala

Guvernul a decis, ca, dupa mutarea in Vila Lac 3 a presedintelui Klaus Iohannis, sa se revina la situatia anterioara, iar Vila Lac 2 sa isi piarda regimul de resedinta prezidentiala. Vila va fi folosita in continuare de RA-APPS pentru alte activitati de protocol.

Ce spune presedintele Iohannis despre viitoarea sedinta a CSAT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a reamintit, miercuri, pe pagina sa de Facebook importanta stoparii defrisarilor ilegale si abuzive si a explicat motivul pentru care a introdus acest subiect pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii.

Ce le-a urat presedintele Iohannis romanilor de Sfintii Constantin si Elena

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, intr-un mesaj pe contul sau de Facebook, le-a urat sanatate si putere de munca tuturor romanilor care isi serbeaza onomastica.

Exercitiu de toleranta: coabitare sau razboi? Sau de ce presedintele Iohannis si premierul Ponta trebuie sa refuze conflictul

Exercitiu de imaginatie cum ar fi sa credem ca toti adversarii nostri au si ei putina dreptate? Cum ar fi sa dam la o parte valul de ura, si sa ascultam si ceva din fond? Nu-i asa ca am incepe sa vorbim unii cu altii, in loc sa aruncam cu noroi din instinct? Nu-i asa ca am incepe sa ne dam seama ca problemele se pot rezolva si ca exista solutii pentru viitor?.

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )