Libnet.ro
UNICEF

06:00

Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Antena3 Antena3,
Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Mircea Badea a comentatdeclaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Presedintele a spus ca nu este de acord cu aceste modificari. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis vrea sa atace la CC modificarile din Codul Penal

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, duminica, intr-un interviu acordat televiziunii publice germane ARD, ca se gandeste foarte serios sa atace la Curtea Constitutionala modificarile facute de Parlament, in ultima perioada, la Codul Penal si cel de.

Mircea Badea a alergat la Semimaratonul International Bucuresti: A fost destul de tare. IMAGINI de la evenimentul sportiv

Mircea Badea a vorbit, in pasa editiei de duminica a emisiunii in gura presei cu Sinteza zilei, despre participarea la Semimaratonul International Bucuresti, care a avut loc duminica in Capitala. A fost.

Mircea Badea, mesaj pentru Turcescu: Fa-ti un serviciu secret privat. Esti mult mai credibil din postura asta

Mircea Badea l-a sfatuit pe Robert Turcescu, care a cerut donatii pentru televiziunea sa online, sa isi infiinteze mai degraba un serviciu secret privat, ca ar fi mult mai credibil din postura asta. Ba,.

Mircea Badea: Fiul lui Ion Ratiu ar fi spus ca Basescu a fost cel mai bun presedinte. Stimate domn, stiti cine a distrus partidul tatalui dumneavoastra?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi a emisiunii in gura presei, un articol publicat pe net, in care fiul lui Ion Ratiu, Nicolae Ratiu, afirma ca Traian Basescu a fost cel mai bun presedinte. Nicolae.

Papa Francisc va vizita Romania. Suveranul Pontif a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis

Papa Francisc a acceptat invitatia presedintelui Klaus Iohannis de a vizita Romania, data urmand sa fie stabilita ulterior, informeaza Administratia Prezidentiala.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

Robert Turcescu: Doar 18 secunde din interviul cu Klaus Iohannis au fost difuzate de televiziunea publica germana ARD. Interviul integral, doar pe internet. / Iohannis: Departamentul de Comunicare Publica o sa va lamureasca integral

Televiziunea publica germana ARD a difuzat duminica, 17 mai, o secventa de 18 secunde din interviul de 36 de minute realizat de Susanne Glass cu presedintele Romaniei, in cadrul unui material de aproape sase minute despre coruptia din Romania. Interviul integral, care are durata de 36 de minute, poate fi vazut doar pe internet, semnaleaza Robert Turcescu pe site-ul sau. Departamentul de Comunicare publica al Administratiei Prezidentiale anuntase, duminica, printr-un sms catre jurnalistii acreditati, ca Presedintele Klaus Iohannis a acordat un interviu pentru Televiziunea Publica Germana ARD care va fi difuzat duminica 17 mai a. c. , in intervalul 12-12.

Klaus Iohannis: Prima Doamna exista, e sotia mea, Carmen. Dar nu cred ca trebuie institutionalizata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna nu trebuie institutionalizata. Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca prima doamna exista, e sotia mea, Carmen, dar a adaugat ca nu cred ca trebuie instituionalizata.

UPDATE Klaus Iohannis: Nu voi promulga proiectul de lege care taie din puterile ANI, o voi ataca la Curtea Constitutionala. Presedintia a trimis catre CCR o sesizare de neconstitutionalitate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va promulga un proiect legislativ aprobat deja de Parlament pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice Legea 51/2006). Iohannis a anuntat ca va ataca proiectul la Curtea Constitutionala, dupa ce Traian Basescu il trimisese Parlamentului spre reexaminare in mandatul sau de presedinte. UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis CCR o sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Presedintia invoca drept motive faptul ca incalca normele constitutionale referitoare la domeniul rezervat legii organice.

Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 18 mai a. c. , urmatorul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )