Libnet.ro
UNICEF

08:00

Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa

B1 B1,
Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine, luni la ora 17:00, o conferinta de presa, informeaza Administratia Prezidentiala. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va avea luni, 18 mai a. c. , urmatorul. continuă pe B1

ORA 17:00 - Presedintele Iohannis va sustine o conferinta de la presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. stire in curs de actualizare .

Klaus Iohannis sustine astazi o conferinta de presa la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis face astazi o conferinta de presa la ora 17. 00, anunta Administratia Prezidentiala. Cotroceniul nu a comunicat temele conferintei, dar temele majore de pe agenda publica sunt scandalul Codului Silvic, numirea lui Daniel Horodniceanu la DIICOT ssau eliminarea taxei pe bacsis la doar cateva zile dupa ce fusese aplicat. HotNews. ro va transmite LIVETEXT declaratiile lui Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi o conferinta de presa, de la ora 17.00

Presedintele Klaus Iohannis sustine astazi, de la ora 17. 00, o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta noul sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis ar putea anunta astazi noul sef al DIICOT. Seful statului a anuntat ca va face declaratii de presa in aceasta dupa-amiaza, de la ora 17:00. De asemenea.

Klaus Iohannis, intrebat daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL: Sigur ca da

Klaus Iohannis a raspuns cu formula Sigur ca da cand un ziarist l-a intrebat in conferinta de presa de luni daca isi mentine promisiunea de a-l numi pe Catalin Predoiu premier din partea PNL in cazul in care liberalii vor putea forma o majoritate in Parlament.

Klaus Iohannis: Nu sunt de acord cu modificarea Codului penal

Presedintele Klaus Iohannis a sutinut, luni, o conferinta de presa. Seful statului a declarat ca nu este de acord cu modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala, apreciind ca acestea sunt acte .

Klaus Iohannis: Prima Doamna exista, e sotia mea, Carmen. Dar nu cred ca trebuie institutionalizata

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni ca Prima Doamna nu trebuie institutionalizata. Intrebat de un ziarist in conferinta de presa daca a luat o decizie in privinta institutiei Primei Doamne, Iohannis a spus zambind ca prima doamna exista, e sotia mea, Carmen, dar a adaugat ca nu cred ca trebuie instituionalizata.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis. Cel de-al doilea volum al presedintelui Iohannis, lansat la Bookfest

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al doilea volum scris de presedintele Romaniei.

Noaptea alegerilor, prin ochii lui Klaus Iohannis: Nu-mi amintesc un mesaj anume, ci doar faptul ca imi auzeam numele strigat

Volumul Primul pas, al presedintelui Klaus Iohannis, publicat la Curtea Veche Publishing, va fi lansat, in prezenta presedintelui Romaniei, sambata, pe 23 mai, la Bookfest, de la ora 15. 00, la standul editurii din pavilionul C2. Adevarul. ro prezinta fragmente din cel de-al volum scris de presedintele Romaniei.

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2263 seconds )