Libnet.ro
UNICEF

10:30

Klaus Iohannis: Nu sunt de acord cu modificarea Codului penal

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis: Nu sunt de acord cu modificarea Codului penal

Presedintele Klaus Iohannis a sutinut, luni, o conferinta de presa. Seful statului a declarat ca nu este de acord cu modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala, apreciind ca acestea sunt acte . continuă pe Antena3

Cristian Preda: Modificarea Codului Penal va delegitima si mai mult Parlamentul. Sustinatorii sunt niste fricosi care isi apara cauzele private

Europarlamentarul Cristian Preda a criticat modificarile aduse recent la Codul Penal si la Codul de Procedura Penala, mai ales inlocuirea sintagmei suspiciuni rezonabile cu indicii temeinice. Asta.

Klaus Iohannis: Defrisarile ilegale, pe agenda sedintei CSAT

Presedintele Klaus Iohannis a spus ca a fost definitivata ordinea de zi a urmatoarei sedinte a CSAT, care cuprinde si tema defrisarilor ilegale, precizand ca pana la sedinta toate institutiile abilitate trebuie sa prezinte materiale care sa ofere.

Klaus Iohannis invita romanii la Muzeul National Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a pus pe pagina sa de Facebook o invitatie la vizitarea Muzeului National Cotroceni si a spus ca Noaptea Muzeelor este un bun prilej pentru a ne intalni bogatia culturii.

Ce spune Klaus Iohannis despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Retragerea din Guvern mi se pare un raspuns.

Klaus Iohannis, despre Codul penal si Codul de Procedura penala: Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu / Nu intentionez sa sesizez Curtea Constitutionala pe Codul Silvic. Taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat

Presedintele Klaus Iohannis a criticat luni tentativele de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala, aratand ca acestea sunt acte normative noi si ca acestea trebuie sa functioneze un timp inainte de a vedea daca necesita modificari. Nu sunt de acord ca parlamentarii sa faca modificari in interes propriu, a declarat seful statului. Referindu-se la scandalul Codului Silvic, Iohannis a precizat ca nu intentioneaza sa sesizeze Curtea Constitutionala pe aceasta tema, aratandu-se totodata dezamagit de faptul ca o chestiune sesizata de el, si anume cota de 30%, care, potrivit presedintelui, deschide posibilitatea defrisarilor necontrolate pe suprafete mai mici de 10 ha astfel incat aproape un milion de hectare pot fi defrisate fara nici un fel de analiza prealabila, a fost foarte putin discutata in spatiul public. Seful statului a reiterat faptul ca, in opinia sa, taierile ilegale de paduri reprezinta un atentat la siguranta nationala.

Catalin Harnagea, intrebare pentru Klaus Iohannis: Daca excludem clasa politica, e de acord sa se schimbe Codul Penal?

Fostul sef al SIE, Catalin Harnagea, a spus luni, la Subiectiv, ca ar fi avut o intrebare pentru Klaus Iohannis, legata de opozitia sa fata de schimbarea Codului Penal. Daca am exclude clasa politica, ar fi.

Klaus Iohannis: NU pot sa accept ca parlamentarii sa faca MODIFICARI la codurile penale in INTERESUL LOR

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a declarat, luni, ca nu este de acord cu modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala deoarece, considera seful statului, ca acestea sunt acte normative noi si trebuie lasate sa functioneze un timp si ca el nu va accepta ca parlamentarii sa faca modificari in interesul lor. Daca vor ajunge la promulgare, le voi respinge.

Mircea Badea: Klaus Iohannis vrea sa fie in continuare arestari in Romania doar pe baza de suspiciune, nu pe baza de indicii

Mircea Badea a comentatdeclaratia presedintelui Klaus Iohannis referitoare la modificarile la Codul penal si Codul de procedura penala. Presedintele a spus ca nu este de acord cu aceste modificari.

ANALIZA De ce Codul Silvic trebuie rediscutat in Parlament si care sunt probleme acestei legi dincolo de batalia intre PSD si Klaus Iohannis

La inceputul acestei saptamani, comisiile de specialitate de la Camera Deputatilor au respins cererea facuta de presedintele Klausi Iohannis pentru reexaminarea Codului Silvic, urmand ca proiectul sa fie supus la vot in plenul Camerei, unde PSD are majoritate. Deci mai mult ca sigur nici aici nu vor fi discutii si nu se vor produce modificari. PSD motiveaza ca si-a spus parerea atunci cand a adoptat prima data in parlament legea, iar in ultimile zile toate discutiile despre paduri sunt monopolizate de certurile intre PSD si presedintele Klaus Iohannis.

Presedintele Klaus Iohannis: Nu vreau sa sesisez CCR pe tema Codului Silvic (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu are de gand sa sesize Curtea Constitutionala pe tema Codului Silvic, atat timp cat inca se poate rezolva situatia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )