Libnet.ro
UNICEF

12:30

Klaus Iohannis invita romanii la Muzeul National Cotroceni

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis invita romanii la Muzeul National Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a pus pe pagina sa de Facebook o invitatie la vizitarea Muzeului National Cotroceni si a spus ca Noaptea Muzeelor este un bun prilej pentru a ne intalni bogatia culturii. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis ii invita pe romani sa viziteze Muzeul National Cotroceni, cu ocazia Noptii Muzeelor

Presedintele Klaus Iohannis i-a indemnat pe romani, sambata, cand are loc Noaptea Muzeelor, sa redescopere patrimoniul national si sa protejeze valorile culturale ale Romaniei. Va indemn sa ne.

Ce spune Klaus Iohannis despre condamnarea lui Liviu Dragnea

Presedintele Klaus Iohannis a avut o prima reactie dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la un an de inschisoare cu suspendare pentru fraudarea referendumului din 2012. Retragerea din Guvern mi se pare un raspuns.

Macovei: Cer presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea alegerilor locale

Presedintele Partidului M10, europarlamentarul Monica Macovei, ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa retrimita in Parlament Legea alegerilor locale,motivand ca actuala forma votata face reteaua de baroni locali sa continue sa existe.

SURSE Klaus Iohannis s-a intalnit marti cu Daniel Horodniceanu, propus la sefia DIICOT/ Procurorul a dorit un selfie la finalul intrevederii, presedintele l-a refuzat

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti dimineata, la palatul Cotroceni, cu procurorul iesean, Daniel Horodniceanu, propus de ministrul justitiei la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Crima Organizata si Terorism, au declarat pentru HotNews. ro surse judiciare. Potrivit acestora, procurorul Horodniceanu ar fi cerut la sfarsitul intalnirii sa faca un selfie cu seful statului, insa acesta l-ar fi refuzat atragandu-i atentia ca participa la o intalnire oficiala. O decizie referitoare la numirea procurorului Horodniceanu la sefia DIICOT este asteptata saptamana viitoare. UPDATE: Intrebat de HotNews. ro daca s-a intalnit marti cu presedintele Iohannis, procurorul Horodniceanu a declarat ca nu doreste sa faca nici un fel de comentarii.

Parlamentarii care reprezinta Diaspora solicita organizarea de discutii cu Klaus Iohannis cu privire la problemele romanilor din strainatate

Cei sase parlamentari de Diaspora solicita organizarea unei intalniri la Cotroceni, cu presedintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre problemele romanilor din strainatate, potrivit unui comunicat al.

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza o vizita in Italia. Cand se va intalni cu Papa Francisc

Presedintele Klaus Iohannis efectueaza in perioada 14-16 mai o vizita in Italia. Seful statului va participa maine la Expozitia Universala Milano 2015 cu tema Hranirea planetei, energie pentru viata si se va intalni cu romanii din Milano. Vineri, Klaus Iohannis va fi intampinat de Sanctitatea Sa Papa Francisc.

Klaus Iohannis: Romanii din afara granitelor sunt un model de patriotism si determinare. Legea privind votul in diaspora bate pasul pe loc

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in fata comunitatii romanilor din nordul Italiei, ca legea privind votul din diaspora bate pasul pe loc si nu este multumit de modul in care e gestionata, astfel ca va.

Klaus Iohannis, declaratii de presa inainte de plecarea in Italia. Seful statului va fi primit de Papa Francisc

La mai putin de trei saptamani de la ultima sa vizita la Roma, presedintele Klaus Iohannis se intoarce in Italia, tara care gazduieste cea mai mare comunitate de romani, unde va fi primit la Vatican de catre Papa Francisc. Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, incepand cu ora 09. 45, inainte de plecarea in Italia, unde se va intalni si cu romanii din Milano.

Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

Documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au anuntat.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea privind finantarea partidelor si campaniilor electorale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, sambata, decretul de promulgare a Legii privind finantarea activitatii partidelor politice si a campaniilor electorale, dupa ce actul normativ a fost retrimis Parlamentului, spre reexaminare, iar obiectiile sefului statului au fost adoptate de Legislativ.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )