Libnet.ro
UNICEF

14:30

Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

B1 B1,
Klaus Iohannis a primit documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus pentru sefia DIICOT

Documentele referitoare la audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au anuntat. continuă pe B1

Iohannis, despre documentele privind audierea lui Horodniceanu: Sunt multumit de materialul care mi s-a pus la dispozitie de CSM. O sa iau o decizie saptamana viitoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca a primit de la Consiliul Suprior al Magistraturii CSM) documentele legate de audierea lui Daniel-Constantin Horodniceanu care a fost propus la conducerea DIICOT si.

Klaus Iohannis, primit la Vatican pentru convorbiri tete-a-tete cu Sanctitatea Sa Papa Francisc

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, pleaca joi intr-o vizita oficiala de trei zile in Italia, ocazie cu care se va intalni pentru o discutie intre patru ochi cuPapa Francisc. Administratia.

UPDATE Klaus Iohannis a primit documentele CSM privind candidatura lui Daniel Horodniceanu la sefia DIICOT: Voi lua o decizie saptamana viitoare

Documentele referitoare la Daniel-Constantin Horodniceanu, propus procuror-sef al DIICOT, solicitate Consiliului Superior al Magistraturii de seful statului, Klaus Iohannis, au ajuns la Cotroceni, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanti ai Administratiei Prezidentiale.

Klaus Iohannis a studiat interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu. O decizie privind noul sef al DIICOT, anuntata saptamana viitoare

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis a studiat documentele cerute Consiliului Superior al Magistraturii CSM) cu privire la interviul sustinut de procurorul Daniel Horodniceanu propus pentru sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT).

Klaus Iohannis cere CSM documentele prin care s-a avizat numirea lui Horodniceanu pentru sefia DIICOT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a cerut CSM stenograma sedintei in care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justitiei la sefia DIICOT, Daniel-Constantin Horodniceanu, dar si documentele avute in vedere in adoptarea Hotararii prin.

Klaus Iohannis cere CSM stenogramele audierii in urma careia Daniel Constantin Horodniceanu a primit aviz pozitiv pentru sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis cere Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedinteio in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT, potrivit unui comunicat al.

Klaus Iohannis, suspans in ce priveste sefia DIICOT: presedintele cere stenograma interviului dat de Daniel Horodniceanu in fata CSM

Presedintele Klaus Iohannis a cerut CSM stenograma interviului dat de Daniel Horodniceanu, procurorul propus de ministrul Justitiei pentru functia de sef al DIICOT, anunta un comunicat al Administratiei Prezidentiale. Reamintim ca in interviul de saptamana trecuta, Oana Haineala l-a acuzat pe Horodniceanu de autoplagiat, aratand ca acesta a folosit in prezentarea din fata CSM argumente din lucrari mai vechi ale sale fara sa le atribuie. Replica lui Horodniceanu a fost Pe mine insumi?.

O noua gafa a lui Klaus Iohannis: Presedintele nu cunoaste regulamentul Consiliului Superior al Magistraturii

Presedintele Klaus Iohannis a cerut, luni, Consiliului Superior al Magistraturii stenogramele sedintei in care a fost audiat Daniel Constantin Horodniceanu pentru postul de sef al DIICOT. Seful statului a cerut.

Klaus Iohannis amana numirea in functia de sef al DIICOT a lui Horodniceanu

Klaus Iohannis amana numirea in functia de sef al DIICOT a lui Daniel-Constantin Horodniceanu. Presedintele a cerut Consiliul Superior al Magistraturii date suplimentare despre acesta. Administratia.

Klaus Iohannis amana numirea unui nou sef la DIICOT. A cerut CSM stenogramele de la interviul de saptamana trecuta

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, amana numirea procurorului Daniel Horodniceanu la sefia Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), cerand Consiliului Superior al Magistraturii stenograma sedinteiin care a fost intervievat candidatul propus de ministrul Justitiei.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )