Libnet.ro
UNICEF

09:30

Iohannis solicita CCR verificarea legii serviciilor comunitare privind incompatibilitatile alesilor locali

Antena3 Antena3,
Iohannis solicita CCR verificarea legii serviciilor comunitare privind incompatibilitatile alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat, luni, ca solicita Curtii Constitutionale verificarea constitututionalitatii legii serviciilor comunitare, care prevede, printre altele, ca primarii si presedintii CJ. continuă pe Antena3

Iohannis sesizeaza Curtea Constitutionala pe legea serviciilor comunitare

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca solicita Curtii Constitutionale verificarea constitutionalitatii legii serviciilor comunitare, care prevede, printre altele, ca primarii si presedintii de Consilii Judetene pot fi reprezentanti in Adunarile Generale ale Actionarilor ale asociatiilor de utilitati publice.

Iohannis ataca la CCR legea care ar fi salvat sute alesi de dosarele cu ANI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala CCR) in privinta legii serviciilor comunitare, care le ofera alesilor locali cadrul legislativ pentru a fi reprezentanti in asociatiile de utilitati publice, cateva sute de primari si presedinti de Consilii Judetene fiind gasiti in stare de incompatibilitate pe aceasta speta.

Iohannis contesta la CCR legea care i-ar salva pe primari de dosarele cu ANI

Presedintele Klaus Iohannis a sesizat Curtea Constitutionala CCR) in privinta legii serviciilor comunitare, care le ofera alesilor locali cadrul legislativ pentru a fi reprezentanti in asociatiile de utilitati publice. Cateva sute de primari si presedinti de Consilii Judetene au fost gasiti de ANI in stare de incompatibilitate exact pe aceasta speta.

UPDATE Klaus Iohannis: Nu voi promulga proiectul de lege care taie din puterile ANI, o voi ataca la Curtea Constitutionala. Presedintia a trimis catre CCR o sesizare de neconstitutionalitate

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat luni ca nu va promulga un proiect legislativ aprobat deja de Parlament pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice Legea 51/2006). Iohannis a anuntat ca va ataca proiectul la Curtea Constitutionala, dupa ce Traian Basescu il trimisese Parlamentului spre reexaminare in mandatul sau de presedinte. UPDATE Administratia Prezidentiala a transmis CCR o sesizarea de neconstitutionalitate asupra Legii pentru modificarea Legii serviciilor comunitare de utilitati publice nr. Presedintia invoca drept motive faptul ca incalca normele constitutionale referitoare la domeniul rezervat legii organice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,243 seconds )