Libnet.ro
UNICEF

09:30

Ce spune presedintele Iohannis despre viitoarea sedinta a CSAT

România Liberă România Liberă,
Ce spune presedintele Iohannis despre viitoarea sedinta a CSAT

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a reamintit, miercuri, pe pagina sa de Facebook importanta stoparii defrisarilor ilegale si abuzive si a explicat motivul pentru care a introdus acest subiect pe ordinea de zi a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. continuă pe România Liberă

Ce spune Klaus Iohannis despre numirea alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, de la Palatul Parlamentului, ca abordarea Guvernului, de a nu organiza alegeri partiale in localitatile unde s-au eliberat functiile de primari, de presedinti de consilii judetene, sau de parlamentari estegresita.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ bine venit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul bine venit facand referire la ingrijorarea premierului de a.

Klaus Iohannis, despre majorarea alocatiilor pentru copii: Dupa parerea mea este un act normativ binevenit (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ca proiectul prin care s-a decis dublarea alocatiilor pentru copii, pana la 84 de lei, este o unul binevenit facand referire la ingrijorarea premierului de a nu.

Iohannis, despre relatia cu Ponta:Daca a suferit schimbari, este tot una institutionala, insa nu accept o aluzie ca se face trafic de influenta la Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca are, in continuare, o relatie institutionala cu premierul Victor Ponta, in ciuda conflictului iscat in jurul Codului Silvic.

Iohannis, despre relatia cu Ponta: Chiar daca a suferit schimbari, este tot una institutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca are, in continuare, o relatie institutionala cu premierul Victor Ponta, in ciuda conflictului iscat in jurul Codului Silvic.

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al DIICOT. Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Procurorul Daniel Horodniceanu este noul sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), asta dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat marti decretul de numire a acestuia in fruntea DIICOT.

Vila Lac 2, in care locuieste ACUM presedintele Iohannis, NU VA MAI FI resedinta prezidentiala

Guvernul a decis, ca, dupa mutarea in Vila Lac 3 a presedintelui Klaus Iohannis, sa se revina la situatia anterioara, iar Vila Lac 2 sa isi piarda regimul de resedinta prezidentiala. Vila va fi folosita in continuare de RA-APPS pentru alte activitati de protocol.

Daniel Horodniceanu, la sefia DIICOT: Presedintele Iohannis a semnat decretul de numire

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, marti, decretul de numire a lui Daniel Horodniceanu in functia procuror-sef al DIICOT, anunta Administratia Prezidentiala.

Presedintele Iohannis recunoaste ca relatia cu premierul Ponta s-a stricat

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, ca relatia pe care o are cu premierul Ponta a cunoscut o deterioare ca urmare a afirmatiilor celui din urma care a facut o aluzie la seful statului ca ar fi facut trafic de influenta in cazul firmei Schweighofer Holzindustrie.

ORA 17:00 - Presedintele Iohannis va sustine o conferinta de la presa la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o conferinta de presa, luni, la ora 17:00, la Palatul Cotroceni, a anuntat Administratia Prezidentiala intr-un comunicat de presa. stire in curs de actualizare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )