Libnet.ro
UNICEF

11:30

Iohannis, despre relatia cu Ponta:Daca a suferit schimbari, este tot una institutionala, insa nu accept o aluzie ca se face trafic de influenta la Presedintie

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre relatia cu Ponta:Daca a suferit schimbari, este tot una institutionala, insa nu accept o aluzie ca se face trafic de influenta la Presedintie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca are, in continuare, o relatie institutionala cu premierul Victor Ponta, in ciuda conflictului iscat in jurul Codului Silvic. continuă pe Adevărul

Iohannis, despre relatia cu Ponta: Chiar daca a suferit schimbari, este tot una institutionala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, astazi, ca are, in continuare, o relatie institutionala cu premierul Victor Ponta, in ciuda conflictului iscat in jurul Codului Silvic.

Klaus Iohannis: Relatia cu Ponta este una institutionala, chiar daca a suferit schimbari tot institutionala e (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit luni in cadrul conferintei de presa si despre relatia sa cu Victor Ponta, despre care a declarat ca este una institutionala. Relatia este, asa cum am definit-o din.

Victor Ponta: Daca indemnarea la vot este fapta penala, toate scrutinele trebuie sa aiba un alt specific

Toate scrutinele de vot de orice tip din Romania trebuie sa aiba un alt specific daca si in viitor se va considera ca este comisa o fapta penala prin indemnarea oamenilor sa vina la vot si aceasta.

Ce spune Ponta despre relatia institutionala cu Iohannis

Premierul Victor Ponta a declarat, duminica, la Romania Tv, ca in opinia sa colaborarea institutionala cu presedintele Klaus Iohannis va decurge in continuare foarte bine, informeaza Agerpres.

Catalin Predoiu, despre Codul Silvic: Daca domnul Ponta vrea sa sprijine, atunci sa puna la dispozitia DNA un supliment de procurori specializati pe acest tip de jaf

Fostul ministru Catalin Predoiu este de parere ca, daca vrea, premierul Victor Ponta ar putea pune la dispozitie resursele necesare pentru anchetarea jafului padurilor. Vorbe sunt multe, fiecare arunca acum cu.

Victor Ponta, intrebat daca Lucia Varga este parlamentarul care a promovat interesele Schweighofer: Exact!

Liderul PSD, premierul Victor Ponta, a nominalizat-o pe Lucia Varga, deputat PNL, ca fiind persoana la care s-a referit in special drept cea care a promovat in Parlament interesele Schweighofer pentru Codul Silvic, aratand ca nu intalnirile cu firma sunt anormale, ci sustinerea unor interese private, transmite Mediafax.

Ce spune Klaus Iohannis despre demisia lui Dragnea si despre intalnirea cu Horodniceanu

Presedintele Klaus Iohannis crede ca demisia lui Liviu Dragnea din Guvern este un gest normal. Seful statului nu a discutat deocamdata cu premierul despre un posibil inlocuitor pentru Dragnea la Ministerul Dezvoltarii. Klaus Iohannis a confirmat ca s-a intalnit in aceasta saptamana cu Daniel Horodniceanu, procurorul propus pentru sefia DIICOT.

Ce spune Klaus Iohannis despre numirea alesilor locali

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, in cadrul conferintei de presa, de la Palatul Parlamentului, ca abordarea Guvernului, de a nu organiza alegeri partiale in localitatile unde s-au eliberat functiile de primari, de presedinti de consilii judetene, sau de parlamentari estegresita.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

Klaus Iohannis, despre propunerea la sefia DIICOT: Am avut o intalnire cu Daniel Constantin Horodniceanu. Saptamana viitoare o sa iau o decizie (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca s-a intalnit cu Daniel Constantin Horodniceanu, care a fost propus pentru functia de sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )