Libnet.ro
UNICEF

11:00

Catalin Predoiu este noul candidat PNL pentru Primaria Bucuresti: imi asum candidatura!

Antena3 Antena3,
Catalin Predoiu este noul candidat PNL pentru Primaria Bucuresti: imi asum candidatura!

Partidul National Liberal a anuntat, miercuri seara, dupa ce Marian Munteanu si-a retras candidatura pentru Primaria Generala, ca il propune candidat pe Catalin Predoiu. Predoiu este al patrulea. continuă pe Antena3

Pe cartea de vizita a lui Predoiu scria ex prim-ministru, ex ministru de externe, ex ministrul justitiei. Cristian Sima, dezvaluiri despre noul candidat PNL la Primaria Capitalei

Pretutindeni, dar mai ales pe meleagurile dambovitene, politica s-a facut la cafenele, restaurante, case conspirative, in general departe de ochii maselor. in contextul desemnarii lui Catalin.

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6: Ma bazez in proportie de 70% pe prezenta in strada. Nu cred ca este oportuna venirea lui Munteanu la astfel de actiuni

Razvan Mironescu, propunerea PNL pentru Primaria Sectorului 6, se delimiteaza de Marian Munteanu, nominalizarea aceluiasi partid pentru Primaria Generala, informeaza Mediafax. Campania mea este.

Ciprian Ciucu a fost una dintre variantele discutate de PNL pentru Primaria Bucuresti (surse)

Ciprian Ciucu, candidatul sustinut de partidul M10, a fost una dintre variantele discutate in PNL pentru Primaria Bucuresti intre momentul retragerii lui Ludovic Orban si nominalizarea lui Marian Munteanu, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Nu este clar in acest moment daca varianta sustinerii lui Ciucu mai sta in picioare in eventualitatea retragerii sprijinului PNL pentru Marian Munteanu. UPDATE: Duminica, intr-o conferinta de presa, copresedintele PNL Alina Gorghiu a infirmat informatiile conform carora Ciprian Ciucu ar fi fost o alta optiune a liberalilor pentru Primaria Capitalei.

Marian Munteanu renunta la candidatura pentru Primaria Capitalei. Catalin Predoiu, noul candidat al PNL

Conducerea PNL a decis retragerea candidaturii lui Marian Munteanu in cursa pentru Primaria Capitalei. Dupa sedinta partidului Marian Munteanu a anuntat ca lipsa unitatii din partid l-a determinat sa se retraga.

Culisele rocadei Marian Munteanu - Catalin Predoiu.Filmul zilei in care PNL si-a gasit al patrulea candidat la Capitala

Catalin Predoiu, premierul din umbra al PNL, a fost scos la lumina de partid, ca solutie de sacrificiu pentru Primaria Capitalei. Marian Munteanu a fost fortat sa se retraga, pe motiv ca trecutul sau tumultuos eclipseaza orice program electoral.

Catalin Predoiu, a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala: Suntem un partid puternic, de invingatori. Voi lupta cu toata energia si competenta pentru victoria PNL (VIDEO)

Catalin Predoiu este a patra propunere a liberalilor pentru Primaria Generala. Acesta a declarat ca va concura cu toata energia si competenta pentru victoria PNL si a dreptei in Bucuresti. Predoiu a.

Catalin Predoiu, candidatul care nu isi tine singur umbrela (FOTO)

Liberalii si-au ales, miercuri, un nou reprezentant care sa concureze la functia de edil al Primariei Capitalei. Dupa Cristian Busoi, Ludovic Orban si Marian Munteanu, Catalin Predoiu este cel de-al patrulea.

Radu Banciu: Lui Predoiu poate sa-i vina de hac doar DNA. Cum sa te mai duci sa votezi un liberal? Exista riscul ca pana sa pui stampila pe candidatul liberal, acesta sa nu mai fie valabil (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu, despre desemnarea lui Catalin Predoiu drept candidat al PNL pentru Primaria Capitalei. Azi am aflat ca Marian.

Ciprian Ciucu vrea alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei: Sa avem alegeri intre mine si Nicusor Dan

Candidatul M10 pentru Primaria Capitalei, Ciprian Ciucu, a declarat ca ar trebui sa existe alegeri primare pentru desemnarea unui candidat comun al dreptei pentru Primaria Capitalei si ca PNL, USB si M10 ar.

E bine sa fie si astfel de oameni in politica. Liderul Frontului National, Marine Le Pen, saluta decizia PNL pentru candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei

Marine Le Pen, presedintele partidului Frontului National, este de parere ca numirea lui Marian Munteanu la candidatura pentru Primaria Capitalei este o dovada ca in tot mai multe tari persoanele care au.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )