Libnet.ro
UNICEF

12:30

Catalin Predoiu: PDL isi va prezenta guvernul alternativa in perioada 15 - 20 septembrie

Hotnews Hotnews,
 Catalin Predoiu: PDL isi va prezenta guvernul alternativa in perioada 15 - 20 septembrie

Guvernul alternativa al Partidului Democrat Liberal va fi anuntat intr-un eveniment programat a se desfasura undeva intre 15 si 20 septembrie, a anuntat, sambata, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, la Scoala de vara a Tineretului Democrat Lilberal, transmite Agerpres. continuă pe Hotnews

Catalin Predoiu: PDL isi va prezenta guvernul alternativ intre 15 si 20 septembrie

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, a declarat, smabata, la Scoala de Vara a Tineretului Democrat Liberal, ca PDL isi va anunta guvernul alternativ in cadrul unui eveniment desfasurat intre 15 si.

Predoiu: Guvernul-alternativa al PDL va fi instrument de opozitie

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, sambata, la Scoala de vara a TDL, ca guvernul alternativa al PDL, care va fi anuntat intre 15 si 20 septembrie, va fi un instrument de opozitie care sa supravegheze ce fac ministrii, dar si un laborator de strategii si un vector politic.

Catalin Predoiu: Victor Ponta inaugureaza tevi goale care vin de nicaieri, pleaca nicaieri, iar a doua zi sunt ridicate

Premierul Victor Ponta inaugureaza tevi goale, care vin de nicarieri si pleaca nicaieri si a diua zi sunt ridicate, cum s-a intamplat la Ungheni, a declarat Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL,.

PDL isi scoleste tineretul la Eforie Nord

In perioada 29 august 1 septembrie se desfasoara in Eforie Nord, la Complexul Dunarea, Scoala de vara a Tineretului Democrat Liberal.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )