Libnet.ro
UNICEF

14:00

Catalin Predoiu: Victor Ponta inaugureaza tevi goale care vin de nicaieri, pleaca nicaieri, iar a doua zi sunt ridicate

B1 B1,
Catalin Predoiu: Victor Ponta inaugureaza tevi goale care vin de nicaieri, pleaca nicaieri, iar a doua zi sunt ridicate

Premierul Victor Ponta inaugureaza tevi goale, care vin de nicarieri si pleaca nicaieri si a diua zi sunt ridicate, cum s-a intamplat la Ungheni, a declarat Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL,. continuă pe B1

Predoiu: Ponta inaugureaza tevi goale, care vin de nicaieri si pleaca nicaieri

Prim-vicepresedintele Partidului Democrat Liberal PDL) Catalin Predoiu a declarat, astazi, ca premierul Victor Ponta inaugureaza tevi goale, care vin de nicaieri si pleaca nicaieri si a doua zi sunt ridicate, cum s-a intamplat la Ungheni.

Predoiu: Premierul inaugureaza tevi goale, care vin de nicaieri si pleaca nicaieri si sunt ridicate a doua zi

Prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta inaugureaza tevi goale, care vin de nicaieri si pleaca nicaieri si a doua zi sunt ridicate, cum s-a intamplat la U.

Catalin Predoiu: PDL isi va prezenta guvernul alternativ intre 15 si 20 septembrie

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL, a declarat, smabata, la Scoala de Vara a Tineretului Democrat Liberal, ca PDL isi va anunta guvernul alternativ in cadrul unui eveniment desfasurat intre 15 si.

Catalin Predoiu: PDL isi va prezenta guvernul alternativa in perioada 15 - 20 septembrie

Guvernul alternativa al Partidului Democrat Liberal va fi anuntat intr-un eveniment programat a se desfasura undeva intre 15 si 20 septembrie, a anuntat, sambata, prim-vicepresedintele PDL Catalin Predoiu, la Scoala de vara a Tineretului Democrat Lilberal, transmite Agerpres.

Victor Ponta cere parlamentarilor USL adoptarea legii referendumului in primele saptamani ale sesiunii legislative

Premierul Victor Ponta le-a spus, sambata, parlamentarilor USL ca in primele saptamani ale sesiunii parlamentare trebuie sa adopte Legea referendumului. Ponta a explicat ca in contextul in care referendumul pentru Constitutie se va organiza odata cu primul tur al alegerilor prezidentiale este necesara adoptarea legii.

Vicepresedinte PDL: Recunosc ca USL si Victor Ponta sunt cei care pun in practica acest proiect

Vicepresedintele PDL Ioan Balan, deputat de Suceava, a salutat, sambata, faptul ca premierul Victor Ponta se tine de cuvant si sustine infiintarea regiunii Bucovina asa cum a anuntat in urma cu doua sap.

Victor Ponta: Multumesc autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au comportat intr-un moment tragic

Premierul Victor Ponta a transmis multumiri publice autoritatilor din Ungaria pentru modul in care s-au implicat in acordarea de ajutor pentru victimele accidentului produs in aceasta dimineata pe o autostrada.

Victor Ponta la intalnirea cu parlamentarii: Rosia Montana, un proiect controversat, nu sunt convins de el. Votati potrivit constiintei

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la intalnirea cu grupurile parlamentare ale PSD, ca proiectul Rosia Montana este unul extrem de controversat, de care, personal, nu este convins. Ponta le-a spus parlamentarilor ca pentru proiectul de lege privind Rosia Montana nu se va impune votul si fiecare va fi liber sa voteze conform constiintei.

Victor Ponta a anuntat ca regionalizarea se va face prin proiect de lege. PSD ar vrea zece regiuni, Sibiu si Dobrogea sunt noutatile

Premierul Victor Ponta a anuntat vineri la sedinta Comitetului Executiv ca prioritatea legislativa a PSD va fi ca regionalizarea sa se faca prin proiect de lege fara a mai astepta revizuirea Constitutiei. Trebuie sa mergem mai departe prin modificarea legii 315/1998 cea cu regiuniile de dezvoltare, trebuie sa mergem mai departe de a forma practic regiunile chiar inainte de a primi statutul constitutonal, a anuntat Ponta. UPDATE ora 13. 00: Premierul Victor Ponta a anuntat ca sustine regiunea DobrogeaUPDATEora 11:25 Surse de la sedinta CEX au declarat pentru Hotnews. ro ca social democratii vor propune partenerilor 10 regiuni in loc de opt cum a fost discutat pana in prezent, Sibiu si Brasov urmand sa fie regiuni diferite, iar Dobrogea regiune noua.

Victor Ponta, intalnire cu diplomatii: Pentru Romania e important sa isi construiasca relatii economice cu tari care nu au fost parteneri in ultimii ani, din Asia, Africa

Pentru Romania este important sa isi construiasca sau sa reconstruiasca relatii economice cu tari cu care a avut mai putine relatii economice, politice in ultimii ani - precum tari din Asia si Africa, a declarat miercuri dimineata premierul Victor Ponta la o intalnire cu ambasadorii romani. El a adaugat ca desi este un politician tanar, viziunea sa este una pe termen mediu si lung. Primul ministru le-a mai cerut ambasadorilor romani sa fie activi inclusiv in relatia cu mass-media, in special in tarile in care exista probleme de imagine pentru Romania: nu cred ca trebuie sa acceptam blamarea, a spus premierul, adaugand ca in tara noastra, mass-media este buna cu noi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )