Libnet.ro
UNICEF

10:00

Catalin Predoiu se recomanda la evenimentele oficial drept premier care va fi ales

B1 B1,
Catalin Predoiu se recomanda la evenimentele oficial drept premier care va fi ales

Catalin Predoiu, propunerea presedintelui Klaus Iohannis pentru functia de premier, se recomanda la evenimentele oficiale drept premier care va fi ales. Titlul este cu atat mai jenant cu cat, dupa ce a. continuă pe B1

UPDATE: Liberalul dezminte informatia/ Catalin Predoiu se recomanda la evenimentele oficiale drept Premierul care va fi ales (FOTO)

UPDATE: intr-o postare pe pagina de Facebook, liberalul Catalin Predoiu dezminte informatia potrivit careia s-ar fi prezentat la un eveniment de comemorare a victimelor Holocaustului drept premier care va fi.

Catalin Predoiu se lauda in strainatate ca este pe cale sa devina premierul Romaniei

Catalin Predoiu nu doar ca se vede prim-ministru, dar se mai si lauda in strainatate ca e pe cale sa devina premierul Romaniei. Acesta se recomanda pe lista de participanti de la un eveniment de comemorare .

FOTO UPDATE Catalin Predoiu s-ar fi recomandat ca prim-ministru ce urmeaza sa fie ales la o intalnire oficiala din Praga / Predoiu neaga informatia

Numele lui Catalin Predoiu apare pe o lista oficiala de participanti la evenimentul de comemorare a victimelor Holocaustului de la Praga, in dreptul sau fiind trecuta, la functie, Prime Minister of Romania to be elected, semnaleaza site-ul Bucuresteanul. info.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )