Libnet.ro
UNICEF

05:00

Catalin Striblea, despre cazul primarului din Iasi: Daca urmarirea unei persoane, intimidarea si punerea ei sub presiune nu prezinta pericol social, atunci cum functioneaza justitia?

B1 B1,
Catalin Striblea, despre cazul primarului din Iasi: Daca urmarirea unei persoane, intimidarea si punerea ei sub presiune nu prezinta pericol social, atunci cum functioneaza justitia?

Despre cazul primarului Iasi care isi spiona iubita cu politia, jurnalistul Catalin Striblea scrie, intr-un articol pe blogul personal ca sentinta pronuntata de magistrati starneste confunzie in randul. continuă pe B1

Alina Gorghiu critica reactia premierului in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi: Ponta ar trebui sa fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

Reactia premierului Victor Ponta in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi a fost criticata de Opozitie. Raspunsul lui Victor Ponta depaseste orice cinism, este de parere sefa PNL, Alina Gorghiu.

Filialele iesene ale PNL si PMP cer demisia primarului din Iasi: Gheorghe Nichita ar fi creat un sistem mafiot

Filialele iesene ale PNL si PMP cer demisia primarului din Iasi, Gheorghe Nichita. Presedintele PNL Iasi, Cristian Adomnitei, sustine ca edilul PSD ar fi folosit institutii de forta in interes personal,.

Declaratia de avere a primarului din Iasi: Trei terenuri, o casa de 347 metri patrati, bijuterii si tablouri de 15.500 euro

Declaratia de avere a primarului Gheorghe Nichita din Iasi, suspectat de fapte de coruptie, scoate la iveala trei terenuri, o casa de 347 de metri patrati, bijuterii si tablouri in valoare de 15. 500 de euro,.

Ion Cristoiu: Cazul Gheorghe Nichita, dovada ca Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016

Despre cazul primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia, vorbeste jurnalistul Ion Cristoiu intr-un articol pe blogul personal. Jurnalistul sustine ca prin aceasta actiune, Binomul.

Silviu Sergiu: Baronul Big Brother, o noua specie in politica romaneasca. Faptul ca baronii, de orice culoare politica, folosesc resursele statului dupa bunul plac este deja intrat in folclor

Despre cazul primarului din Iasi, Gheorghe Nichita, care isi spiona iubita cu politia si pe banii primariei, jurnalistul Silviu Sergiu sustine ca este cunoscut faptul ca baronii locali, de orice culoare.

Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, pus sub control judiciar

Edilul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost pus sub control judiciar, informeaza B1 TV. Gheorghe Nichita, a fost ridicat, joi dupa-amiaza, de procurorii DNA, in urma perchezitiilor facute la locuinta sa, dar si.

INTERCEPTARI. Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, lucra cu clanul Cordunenilor, pentru a-si urmari amanta

Gheorghe Nichita, baronul spion din Iasi, se folosea de temutii interlopi din clanul Cordunenilor pentru a-i intimida pe barbatii din jurul amantei. Transcriptul discutiilor care dovedeste lucrul acesta.

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala: Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor sa-i sperie prietenii acesteia (VIDEO)

Primarul din Iasi isi spiona iubita cu politia locala. Gheorghe Nichita ar fi apelat si la clanul Cordunenilor care aveau misiunea de a-i speria prietenii acesteia, informeaza B1 TV. Iubita edilului este.

Primarul din Iasi, adus cu MASCATII la DNA. Gheorghe Nichita e suspectat de abuz in serviciu

Update 18. 53 - Primarul din Iasi, Gheorghe Nichita, a fost adus cu mascatii la DNA, el spunand la intrare ca nu are deocamdata ce sa declare. Tot vineri, a fost adus la DNA central si seful Politiei.

Ponta, despre cazul Nichita: Nu stiam ca pentru spionarea unei iubite esti arestat preventiv

Premierul Victor Ponta a luat in derizoriu solicitarea procurorilor DNA de a cere arestarea preventiva a primarul orasului Iasi, Gheoghe Nichita. Ponta sustine ca nu poate fi dispusa arestarea preventiva pentru spionarea unei iubite.

ştiri de la B1

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )