Libnet.ro
UNICEF

01:05

Catalin Tolontan, mesaj taios pentru Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Catalin Tolontan, mesaj taios pentru Klaus Iohannis

Alaturi de inca 15 jurnalisti, asteptam in curtea Palatului Cotroceni venirea presedintelui Romaniei pentru discursul promis, de la ora 15:00. E adevarat ca, la 15:00 punct, a venit pentru 10 mi. continuă pe Antena3

Catalin Tolontan: Ambulanta presedintelui Romaniei a folosit antiseptice Hexi Pharma. SPP, care e un serviciu secret de elita, a esuat in a-si indeplini misiunea de a proteja demnitarii (VIDEO)

Noi dezvaluiri socante ale jurnalistului Catalin Tolontan. SPP a esuat in protejarea demnitarilor. Pentru ambulanta presedintelui Klaus Iohannis s-au folosit antiseptice de la Hexi Pharma, a precizat.

Catalin Tolontan, amanunte despre ancheta Hexi Pharma. Rabdare, vor veni lamuriri in urmatoarele zile

Jurnalistul Catalin Tolontan a vorbit, joi, la Subiectiv, despre relatia sa cu Laura Georgescu, fosta sotie a lui Dan Condrea. Aceasta a dat de inteles in mai multe randuri ca ea ar.

Klaus Iohannis, felicitari pentru castigatorul alegerilor prezidentiale din Austria: Este foarte important sa lucram impreuna ca sa intarim UE in aceasta perioada dificila

Presedintele Klaus Iohannis i-a adresat marti un mesaj de felicitare lui Alexander Van der Bellen, dupa victoria sa in alegerile prezidentiale din Austria. in mesajul sau, seful statului aminteste de.

Un incendiu a izbucnit in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu

Un incendiu a izbucnit, vineri dimineata, in apropiere de casa lui Klaus Iohannis din Sibiu, potrivit libertatea. ro. La fata locului s-a deplasat doua echipaje de pompieri pentru stingerea incendiului care.

Ce spune Traian Basescu despre o posibila suspendare a lui Klaus Iohannis

Liderul PMP Traian Basescu a declarat, joi, la Buzau, ca o suspendare a presedintelui Klaus Iohannis ar fi o prostie, un obtuzism fara limite, sustinand ca nu crede ca in Romania se va mai intampla vreodata asa ceva, pentru ca, usor, usor, partidele incep sa inteleaga rolul sefului statului in momente de criza.

Klaus Iohannis, dupa sedinta CSAT: Au fost luate decizii importante privind securitatea nationala (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa, dupa sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii. Seful statului a precizat ca in cadrul sedintei CSAT au fost luate decizii.

Sedinta CSAT: Klaus Iohannis nu a vorbit despre informarile de la SRI, dar a promis norme, controale si laboratoare acreditate (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut vineri o declaratie de presa la finalul sedintei Consiliului Suprem de Aparare a tarii, in care s-a discutat despre probleme din sanatate. Seful statului nu a.

Ce spune Basescu despre o eventuala suspendare a lui Klaus Iohannis

Presedintele PMP, Traian Basescu, a catalogat joi, la Buzau, drept o prostie, un optuzism fara limite o eventuala tentativa de suspendare a presedintelui Klaus Iohannis, subliniind ca usor-usor, partidele incep sa inteleaga rolul presedintelui in momente de criza.

Tolo.ro: Ambulanta presedintilor Basescu si Iohannis, abonata la dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma

Dezinfectantii diluati de la Hexi Pharma au fost folositi in ultimii ani pe ambulantele din coloanele oficiale ale presedintilor Traian Basescu si Klaus Iohannis. Jurnalistul Catalin Tolontan a afirmat.

Cornel Nistorescu, despre afacerea Hexi Pharma: in plin scandal, Klaus Iohannis tine umbrela de imagine pentru toate institutiile de forta

Jurnalistul Cornel Nistorescu a scris pentru Cotidianul. ro despre bomba care a aparut in presa in urma descoperirii afecerii Hexi Pharma. Afacerea Hexi Pharma para a fi un mijloc perfect si de neoprit .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )