Libnet.ro
UNICEF

05:00

Catalin Voicu, fost senator PSD, ar putea fi eliberat,vineri, de Tribunalul Dambovita

Adevărul Adevărul,
Catalin Voicu, fost senator PSD, ar putea fi eliberat,vineri, de Tribunalul Dambovita

Tribunalul Dambovita ia din nou in discutie dosarul in care Catalin Voicu, fost senator PSD, este condamnat la 7 ani de inchisoare pentru coruptie. Voicu a cerut eliberarea conditionata ca urmare a sccrierii unor lucrari stiintifice in spatele gratiilor. continuă pe Adevărul

Catalin Voicu, fost senator PSD, ar putea fi eliberat, astazi, de Tribunalul Dambovita

Tribunalul Dambovita ia din nou in discutie dosarul in care Catalin Voicu, fost senator PSD, este condamnat la 7 ani de inchisoare pentru coruptie. Voicu a cerut eliberarea conditionata ca urmare a sccrierii unor lucrari stiintifice in spatele gratiilor.

Catalin Voicu ar putea fi eliberat din cauza intarzierii cu care se opereaza in Monitorul Oficial. Decizia va fi luata de Tribunalul Dambovita

Tribunalul Dambovita judeca, vineri, 12 februarie, dosarul in care fostul senator PSD, Catalin Voicu, condamnat la 7 ani de inchisoare pentru coruptie, ar putea fi eliberat conditionat. Voicu se bazeaza pe cele sase lucrari stiintifice scrise in spatele gratiilor.

Cum isi motiveaza fostul senator PSD Catalin Voicu cererea de eliberare conditionata

Fostul senator PSD Catalin Voicu a vorbit, vineri, in fata instantei, despre activitatea pe care a avut-o in penitenciar, care include chiar si munci considerate de unii injositoare si a declarat ca a facut tot ce depinde de el pentru a fi eliberat conditionat.

REVISTA PRESEI. Cartile scrise in inchisoare il pot salva pe fostul senator Catalin Voicu

In ziarele de marti citim despre detinutii care au scris articole stiintifice in detentie si care ar putea scapa de inchisoare intrucat ordonanta de urgenta care suspenda articolul care prevede eliberarea lor inainte de termen nu a fost publicata in Monitorul Oficial, dar si despre cazul profesorului de la Colegiul National de Informatica Tudor Vianu din Bucuresti.

Politic Show: Catalin Voicu, salvat de puscarie cu ajutorul Monitorului Oficial; Deputatul Aurelia Cristea, autoarea legii anti-fumat, contracandidatul lui Boc la Primaria Cluj-Napoca; Cum a blocat PSD alegerile in doua tururi

Dragnea scapa si de Rovana Plumb. Apropiatii lui Victor Ponta sunt eliminati, unul cate unul, din conducerea PSD. Rovana Plumb, cea pe care. Deputatii resping cererea comunitatii LGBT de a primi gratuit o sala pentru o dezbatere. Deputatii au respins, luni, solicitarea unei organizatii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )