Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cate case si terenuri are Sorin Grindeanu, caruia strada ii cere demisia. Care este valoarea datoriilor premierului

România Liberă România Liberă,
Cate case si terenuri are Sorin Grindeanu, caruia strada ii cere demisia. Care este valoarea datoriilor premierului

Premierul Sorin Grindeanu detine, impreuna cu sotia sa, doua terenuri intravilane si o casa de locuit in judetul Timis, a castigat din indemnizatia de deputat, 38. 580 lei si 41. 271 lei in calitate de presedinte al Consiliului Judetean Timis . continuă pe România Liberă

Declaratie de avere. Sorin Grindeanu, mai mult indatorat decat bogat

Premierul Sorin Grindeanu nu are nici macar masina, insa are o datorie bancara de peste 50. 000 de euro. Singurul venit al premierului a fost din indemnizatia de deputat, apoi de cea de presedinte al Consiliului Judetean. Sotia sa, Mihaela Grindeanu, a reusit sa aduca mai multi bani in casa decat sotul sau.

Sorin Grindeanu poate fi presedintele PSD: Declaratie bomba din interiorul partidului

Mihai Chirica, vicepresedintele PSD, a spus duminica, in cadrul unei emisiuni, ca prim-ministrul Sorin Grindeanu a acumulat ceva experienta in aceasta perioada a protestelor si ca acest dus.

Ana Birchall, propusa de Sorin Grindeanu pentru functia de ministru interimar al Justitiei

Premierul Sorin Grindeanu a propus-o pe Ana Birchall ca ministru interimar al Justitiei, dupa demisia lui Florin iordache, potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, citat de B1 TV. Premierul.

Nicusor Dan: Iordache a plecat. Mai sunt doi piromani la rand, Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea

Nicusor Dan afirma, intr-o postare pe Facebook, ca pericolul nu a trecut dupa demisia lui Florin Iordache, atat timp cat raman in functii Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea, despre care afirma ca sunt piromani care au dat foc statului de drept.

UPDATE. Ionica Sfetcu, numita vicepresedinta ANSVSA, a fost demisa de Sorin Grindeanu, la o zi de la numirea in functie. Ea este acuzata de DNA ca ar fi luat mita de 19 ori

Premierul Sorin Grindeanu a decis sa o demita pe Ionica Sfetcu din functia de vicepresedinte ANSVSA, la doar o zi dupa numire.

Florin Iordache isi afla, joi, soarta. Dupa sedinta de Guvern, premierul Sorin Grindeanu va anunta ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei

Minstrul Justitiei, Florin Iordache, va discuta, joi, cu premierul Sorin Grindeanu, cu privire la mandatul sau, ca urmare a nemultumirilor starnite de OUG 13, care prevedea modificarea Codului Penal si Codului de Procedura Penala, si abrogata duminica.

Cate o mie de protestatari impotriva Guvernului Grindeanu, in strada la Cluj si Sibiu

Cate aproximativ o mie de manifestanti care cer demisia Guvernului Grindeanu se aflau joi seara, in jurul orei 20,00, in centrul municipiilor Cluj-Napoca si Sibiu, in a zecea seara de proteste consecutive, proteste cu mult mai putini participanti fiind in desfasurare si in alte orase din tara, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )