Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nicusor Dan: Iordache a plecat. Mai sunt doi piromani la rand, Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea

Hotnews Hotnews,
 Nicusor Dan: Iordache a plecat. Mai sunt doi piromani la rand, Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea

Nicusor Dan afirma, intr-o postare pe Facebook, ca pericolul nu a trecut dupa demisia lui Florin Iordache, atat timp cat raman in functii Sorin Grindeanu si Liviu Dragnea, despre care afirma ca sunt piromani care au dat foc statului de drept. continuă pe Hotnews

Reactii dupa demisia lui Florin Iordache de la conducerea Ministerului Justitiei. Nicusor Dan: Unul dintre responsabilii pentru OUG 13 a plecat. Mai sunt doi piromani la rand. Primarul social-democrat Chirica: Grindeanu va trebui sa faca o miscare de sah

Presedintele USR, Nicusor Dan, si sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, au reactionat, joi, dupa ce Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei.

Nicusor Dan, COMENTARII ACIDE dupa DEMISIA lui Iordache: Mai sunt doi piromani la rand (FOTO)

Demisia fostului Ministru de Justitie, Florin Iordache nu a trecut neobservata, iar reactiile legate de gestul sau nu au intarziat sa apara. Presedintele partidului USR, Nicusor Dan pare sa.

Nicusor Dan: Am depus 125 de amendamente la proiectul bugetului de stat pentru 2017. Cele mai multe au fost respinse doar pentru ca erau sustinute de USR

Liderul Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan, a precizat, intr-o postare pe Facebook, ca USR a depus 125 de amendamente la proiectul de buget pentru 2017, insa cele mai multe au fost respinse.

Nicusor Dan, prestatie lamentabila intr-o conferinta de presa: Liderul USR s-a incurcat in declaratii si a afirmat ca va reveni cu un raspuns dupa ce un reporter i-a atras atentia ca a gresit (VIDEO)

Presedintele USR; Nicusor Dan, a sustinut o conferinta de presa in care a facut mai multe precizari in legatura cu activiatea sa si a parlamentarilor din partidul sau in ultima.

Presedintele USR, Nicusor Dan, sustine Proclamatia Romania 2017 lansata de Initiativa Timisoara si Coruptia Ucide: Regasim in ea revendicarile protestatarilor si valorile fondatoare ale organizatiei noastre

Presedintele Uniunii Salvati Romania, Nicusor Dan. a declarat, pe pagina sa de Facebook, ca sustine Proclamatia Romania 2017, intrucat acest document contine si valorile fondatoare ale USR.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )