Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cati bani pierde Germania daca Grecia ramane in incapacitate de plata

Antena3 Antena3,
Cati bani pierde Germania daca Grecia ramane in incapacitate de plata

Daca Grecia se autoelimina de la finantarea europeana in urma referendumului din 5 iulie, miliarde de euro se vor duce pur si simplu pe Apa Sambetei. Pana acum, Germania s-a laudat ca nu a cheltuit niciun euro de la. continuă pe Antena3

Business Report: ANAF la sase luni: Venituri de peste 96 miliarde lei; De ce nu se apuca somerii de munca; Moment istoric: salariul minim depaseste un euro pe ora, dar mai face un pas spre cota de impozitare regresiva

Cati bani pierde Germania daca Grecia ramane in incapacitate de plata. Daca Grecia se autoelimina de la finantarea europeana in urma referendumului. Presiuni pe deficit si semne de supraincalzire a economiei la anul, intr-un context extern periculos - analisti Erste-BCR. Reducerea TVA.

Raportul FMI care arata de cati bani are nevoie Grecia pentru a evita prabusirea financiara

Grecia va avea nevoie de noi credite in valoare de 50 de miliarde de euro si de anularea partiala a datoriilor chiar daca sunt aplicate reformele cerute de finantatorii internationali. Sunt concluziile unui raport.

DE NECREZUT. Cati bani s-au strans la cheta online pentru Grecia

Campania lansata de un britanic pentru ajutorarea Greciei a prins aripi. Peste 76,100 de oameni au dat bani peste ca Grecia sa isi poata plati datoria catre creditorii internationali. Suma care s-a strans in.

CHETA pentru salvarea Greciei CONTINUA. Cati bani s-au strans pana acum

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Peste 58. 000 de oameni au donat deja pentru sal.

CHETA pentru SALVAREA Greciei continua. Cati bani s-au strans

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Peste 10. 000 de oameni au donat deja pentru salvarea Grecie.

CHETA pentru SALVAREA Greciei. Cati bani s-au strans pana acum

Un britanic a lansat o campanie de strangere de fonduri pentru a acoperi rata de 1,6 miliarde de euro catre FMI pe care trebuie sa o plateasca Grecia. Aproape 3. 000 de oameni au donat deja pentru salvarea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )