Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cati copii are, de fapt, Cristi Borcea. Nu mai este un mister

B1 B1,
Cati copii are, de fapt, Cristi Borcea. Nu mai este un mister

Multe glume s-au facut pana acum pe seama lui Cristi Borcea sidespre productivitatea sa iesita din comun. Si totusi, cati copii are fostul investitor al celor de la Dinamo? Cristi Borcea a vorbit. continuă pe B1

Cu cine se iubeste Mihaela, fosta nevasta a lui Cristi Borcea

Chiar daca a divortat in urma cu mai multi ani de Cristi Borcea, Mihaela a trait cu speranta ca intr-o zi se va impaca cu fostul ei sot, cu care are trei copii. in pofida tuturor,viata i-a adus.

Becali a dezvaluit de ce nu l-a mai cununat pe Cristi Borcea si a treia oara: Prima nevasta este dar, a doua este mila, a treia este...

Omul de afaceri Gigi Becali a vorbit deschis pentru prima data, la Antena 3, si a explicat de ce a refuzat sa-l cunune pe Cristi Borcea pentru a treia oara, cand s-a casatorit cu Valentina Pelinel. Becali este nasul lui Borcea din primele doua casatorii, respectiv cele cu Mihaela Borcea si cu manechinul Alina Vidican.

Gigi Becali rupe tacerea! Ce i-a spus nasul lui Cristi Borcea dupa divortul de Alina Vidican si de ce nu l-a cununat cu Valentina Pelinel

Gigi Becali este cunosc drept un om cat se poate de sincer si direct. Asa se pare ca ar fi fost si atunci cand a ales sa ii fie nas prietenului sau Cristi Borcea si mai ales atunci cand cel din urma a decis.

Gigi Becali, cu cartile pe masa. De ce a refuzat sa-i fie nas lui Cristi Borcea: Este un blestem

Cristi Borcea 50 de ani) este casatorit cu Valentina Pelinel, fost model, fostasotie a politicianului Cristian Boureanu. Pentru omul de afacerieste cel de-al treilea mariaj, prilej cu care a primit o.

Adevarul despre copiii facuti de Cristi Borcea in inchisoare

S-a vorbit mult despre copiii facuti de Cristi Borcea in perioada in care stat in inchisoare, despre eventualele vizite conjugale, insa toate erau pure speculatii. Pana acum, cand omul de afaceri a decis sa spuna adevarul.

DUPA LIBERALIZAREA PIETEI, LA 1 IULIE Pretul gazelor naturale nu mai este reglementat de ANRE

Incepand cu data de 1 iulie 2020, preturile de furnizare a gazelor naturale nu mai sunt reglementate de catre Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE), realizandu-se, conform legii, liberalizarea acestei piete.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )