Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges: tulpina agresiva de E-coli, luata din alimente sau transmisa interuman

Adevărul Adevărul,
Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges: tulpina agresiva de E-coli, luata din alimente sau transmisa interuman

Tulpina agresiva de E-coli, care i-a tintuit la pat pe bebelusii din Arges si care inca face ravagii in judetul Arges, unde sunt raportate zeci de cazuri de diaree acute la micuti, a fost transmisa fie pe cale interumana fie din alimente. Aceasta este concluzia formulata de expertii europeni de la Stockholm, care aproape ca au finalizat ancheta demarata in urma cu o saptamana. continuă pe Adevărul

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a.

LA ORDINEA ZILEI. Scandalul bebelusilor din Arges. Medicii tin partea managerului - o mama face acuzatii grave, in direct

Revolta impotriva guvernului tehnocrat. O mana de medici de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti ii cer explicatii ministrului Sanatatii dupa ce acesta a cerut demisia managerului unitatii sanitare ca.

Cazul bebelusilor din Arges: Un al cincilea copil suspectat ca are sindrom hemolitic uremic, internat la Bucuresti. Ministrul Sanatatii a anuntat cauza imbolnavirii

Inca un bebelus, in varsta de 11 luni, a fost trimis de urgenta, joi dimineata, de la Pitesti la Bucuresti, pentru a fi internat la Spitalul de copii Marie Curie.

Cazul bebelusilor din Arges: Un al saselea copil suspectat ca are sindrom hemolitic uremic, internat la Bucuresti. Ministrul Sanatatii a anuntat cauza imbolnavirii

Inca un bebelus, in varsta de 11 luni, a fost trimis de urgenta, joi dimineata, de la Pitesti la Bucuresti, pentru a fi internat la Spitalul de copii Marie Curie.

MS: alimentele sau transmiterea interumana, posibile surse ale imbolnavirii copiilor din Arges

Posibilele surse de imbolnavire in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic ar fi alimentele sau transmiterea interumana, a declarat joi Alexandru Rafila, consilierul ministrului Sanatatii, potrivit Agerpres.

Sinteza zilei: Ministrul Sanatatii, prins cu minciuna in cazul bebelusilor din Arges

Mihai Gadea a dezvaluit la Sinteza zilei, cum ministrul Sanatatii a mintit atunci cand a declarat ca specialistii veniti in Romania de la Centrul European pentru prevenirea si controlul bolilor de la.

UPDATE: Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna. Un nou bebelus, tranferat in Capitala

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean. Un alt bebelus din Arges a fost transferat, miercuri, la Spitalul Marie Curie din Capitala.

O noua gafa in cazul bebelusilor din Arges. Testele vitale pentru diagnosticare, uitate in depozite

Alina Petrescu a dezvaluit la Esential, de la Antena 3, o noua gafa a autoritatilor in scandalul bebelusilor imbolnaviti din cauze necunoscute in Arges. Testele rapide, vitale pentru diagnosticarea copiilor.

Spitalul Marie Curie: Starea de sanatate a bebelusilor din Pitesti, din ce in ce mai buna

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges, internati la Spitalul Marie Curie, cu o infectie puternica, este din ce in ce mai buna, a declarat, miercuri, sefa Sectiei de Nefrologie, Mihaela Balgradean.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )