Libnet.ro
UNICEF

09:00

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Antena3 Antena3,
Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a. continuă pe Antena3

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Sistemul de sanatate este in coma. Social-democratii iau in calcul depunerea unei motiuni simple pentru a-l demite pe ministrul Sanatatii

Scandalul copiilor infectati cu bacteria ucigasa l-ar putea costa functia pe Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu. Prima iesire publica a oficialilor din Sanatate despre situatia copiilor adusi.

Sinteza zilei: Ministrul Sanatatii, prins cu minciuna in cazul bebelusilor din Arges

Mihai Gadea a dezvaluit la Sinteza zilei, cum ministrul Sanatatii a mintit atunci cand a declarat ca specialistii veniti in Romania de la Centrul European pentru prevenirea si controlul bolilor de la.

Cazul bebelusilor internati la Marie Curie: Ministrul Sanatatii cere demisia intregii conduceri a Spitalului din Pitesti

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, cere demisia intregii conduceri a Spitalului din Pitesti, el afirmand ca este extrem de nemultumit de faptul ca nu toate cazurile au fost raportate la Directia Sanitar-Veterinara.

Cand am putea afla cauza imbolnavirii copiilor de la Arges

Echipe de inspectori sanitari veterinari din cadrul DSVSA Arges si Dolj vor preleva probe de produse lactate, de carne, dar si de fructe si legume care urmeaza sa fie analizate de Institutul de Igiena si Sanatate Publica Veterinara IISPV) pentru E-coli, in cadrul anchetei epidemiologice desfasurata de Ministerul Sanatatii privind aparitia cazurilor de sindrom hemolitic uremic la copii internati in spitalul Marie Curie din Capitala, transmite Agerpres.

Ministrul Sanatatii anunta controale incrucisate in spitale din 10 martie

Toate spitalele din Romania vor fi controlate incepand din 10 martie, a anuntat ministrul Patriciu Achimas Cadariu. Vor fi comisii de specialite dar si de integritate care vor face verificari drastice si pot da.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )