Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cand am putea afla cauza imbolnavirii copiilor de la Arges

România Liberă România Liberă,
Cand am putea afla cauza imbolnavirii copiilor de la Arges

Echipe de inspectori sanitari veterinari din cadrul DSVSA Arges si Dolj vor preleva probe de produse lactate, de carne, dar si de fructe si legume care urmeaza sa fie analizate de Institutul de Igiena si Sanatate Publica Veterinara IISPV) pentru E-coli, in cadrul anchetei epidemiologice desfasurata de Ministerul Sanatatii privind aparitia cazurilor de sindrom hemolitic uremic la copii internati in spitalul Marie Curie din Capitala, transmite Agerpres. continuă pe România Liberă

O tulpina de E-coli este cauza imbolnavirii copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat joi intr-o conferinta de presa ca a fost identificata cauza imbolnavirii copiilor din Arges, si anume o tulpina de E-coli.

Cauza imbolnavirii bebelusilor din Arges: tulpina agresiva de E-coli, luata din alimente sau transmisa interuman

Tulpina agresiva de E-coli, care i-a tintuit la pat pe bebelusii din Arges si care inca face ravagii in judetul Arges, unde sunt raportate zeci de cazuri de diaree acute la micuti, a fost transmisa fie pe cale interumana fie din alimente. Aceasta este concluzia formulata de expertii europeni de la Stockholm, care aproape ca au finalizat ancheta demarata in urma cu o saptamana.

Ministrul Sanatatii: S-a identificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a anuntat in cadrul unei conferinte de presa ca s-a indentificat cauza imbolnavilor copiilor din Arges. Potrivit ministrului, este vorva despre o tulpina a.

Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul pentru luare de mita si trafic de influenta

Fostul europarlamentar Adrian Severin ar putea afla, marti, sentinta in dosarul in care a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie DNA), pentru luare de mita si trafic de influenta.

MS: alimentele sau transmiterea interumana, posibile surse ale imbolnavirii copiilor din Arges

Posibilele surse de imbolnavire in cazul copiilor cu sindrom hemolitic-uremic ar fi alimentele sau transmiterea interumana, a declarat joi Alexandru Rafila, consilierul ministrului Sanatatii, potrivit Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )