Libnet.ro
UNICEF

17:30

CAUZA INCENDIULUI DIN BAMBOO: DESI OSPATARII SPUNEAU SA SE STINGA TIGARILE, EI TOT PALMAU SI FUMAU!

B1 B1,
CAUZA INCENDIULUI DIN BAMBOO: DESI OSPATARII SPUNEAU SA SE STINGA TIGARILE, EI TOT PALMAU SI FUMAU!

Cauzele incendiului din Bamboo sunt, oficial, inca necunoscute, dar martorii ofera deja indicii despre acest lucru. Majoritatea persoanelor din club sustin ca toata noaptea acolo s-a fumat, desi nu ar fi. continuă pe B1

Martor al incendiului din Bamboo: Intrarea principala era aproape blocata. Am fost blocati 2 ore pe terasa pana au venit pompierii

Un martor al incendiului de sambata dimineata din clubul Bamboo a povestit ca dupa ce s-a dat avertizarea de evacuare a clubului, intrarea principala a fost blocata de multimea de persoane care a.

Am vazut flacari, funingine, eram neagra pe picioare. O VEDETA a fost martora a incendiului din Bamboo. Detalii INCREDIBILE cu tot ce s-a intamplat

Istoria s-a repetat, sambata dimineata, in Bucuresti, dupa ce clubul Bamboo a luat foc in totalitate. Comparativ cu ce s-a intamplat in Colectiv, vestile sunt bune pentru.

Incendiul din Bamboo. Marturie: in club s-a fumat toata noaptea. S-a fumat palmat, desi ospatarii le spuneau clientilor sa-si stinga tigarile |VIDEO

O tanara care abia iesise din clubul Bamboo, in flacari, a povestit jurnalistilor aflati la fata locului ca in club s-a fumat toata noaptea, desi ospatarii le atrageau atentia clientilor sa-si stinga tigarile.

Un italian aflat pentru prima data in Bucuresti a fost martor la incendiul din Bamboo

Printre persoanele care au fost audiate, sambata, la sediul Politiei Capitalei, in dosarul asupra incendiului din Bamboo se afla si un tanar turist italian care se afla pentru prima data la Bucuresti.

Au inceput audierile, in dosarul incendiului din clubul Bamboo

Mai multe persoane sunt audiate, sambata dimineata, la Parchetul Tribunalului Bucuresti, in dosarul incendiului din clubul Bamboo. Procurorii au deschis un dosar penal in rem pentru fapte) in acest caz.

Cincisprezece persoane au fost audiate la Politia Capitalei in dosarul deschis in urma incendiului din Clubul Bamboo

Cincisprezece persoane au fost audiate, sambata, pana la ora transmiterii acestei stiri, la Politia Capitalei, in dosarul penal deschis in urma incendiului din Clubul Bamboo, spun surse judiciare, potrivit News. ro.

Martor al incendiului din Bamboo: S-a fumat peste tot. Sticlele de bautura scumpa erau insotite de artificii

Corina Anghel, martor al incendiului din clubul Bamboo, a povestit ca acoperisul a fost primul care a luat foc, in club fumandu-se toata noaptea, in timp ce sticlele de bautura scumpa erau insotite de artificii.

IMAGINI TERIBILE DE LA INCENDIUL DIN BAMBOO (VIDEO)

Sute de oameni evacuati si zeci de persoane ranite, dintre care una in stare grava. Acesta este bilantul teribil al incendiului din clubul Bamboo, din Bucuresti, ars in totalitate vineri spre.

Marturie emotionanta, dupa incendiul din Bamboo: Erau urlete, am vazut exact Colectivul in fata ochilor. Acum un an si ceva ma uitam la televizor si acum traiesc asta |GALERIE FOTO

In urma incendiului din clubul Bamboo, martorii povestesc cum au reusit sa se salveze de flacarile care au mistuit localul. Astfel, o tanara a povestit ca a sarit un gard de doi metri ca sa scape de incendiu, iar un alt tanar a afirmat ca a vazut Colectiv in fata ochilor.

Bilantul ranitilor in incendiul din Bamboo: 44 de oameni au ajuns la spital. Cinci sunt in continuare internati

45: 44 de oameni au ajuns la spital, in urma incendiului din clubul Bamboo, a anuntat Ministerul de Interne. Dintre ei, cinci sunt in continuare internati.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )