Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz FARA PRECEDENT in justitie: Un procuror este acuzat de TORTURA (VIDEO)

B1 B1,
Caz FARA PRECEDENT in justitie: Un procuror este acuzat de TORTURA (VIDEO)

Caz fara precedent in justitie. O procuroare de la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui este urmarita penal pentru tortura. Un barbat, aflat acum dupa gratii, sustine ca i s-ar fi. continuă pe B1

Caz fara precedent! Procuror, acuzat de tortura de catre un detinut

Caz fara precedent la Iasi! O procuroare este urmarita penal pentru tortura. Plangerea a fost formulata de un tanar aflat acum in Penitenciarul Iasi, care sustine ca i s-ar fi.

Dragnea, despre scandalul din DNA: Este o situatie fara precedent. Nu vad de ce Laura Codruta Kovesi ar mai refuza sa se prezinte in fata comisiei de anchetare a alegerilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, in Parlament, ca scandalul de la DNA reprezinta o situatie fara precedent, adaugand ca sefa Directiei Nationale Anticoruptie DNA), Laura Codruta Kovesi, ar trebui sa dea declaratii in comisia care ancheteaza alegerile parlamentare din 2009.

Roman CONDAMNAT la 30 de ani de inchisoare, in Franta. De ce este ACUZAT

Un roman a fost condamnat in Franta la 30 de ani de inchisoare. Barbatul este acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia insarcinata si le-a taiat gatul celorlalti doi.

Cristian Boureanu, in arest preventiv pentru inca 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi agresat politisti

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca fostul parlamentar Cristian Boureanu sa ramana in arest preventiv pentru inca 10 de zile, in dosarul in care e. ste acuzat de ultraj, dupa ce a agresat politistii care au oprit in trafic masina in care se afla .

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )