Libnet.ro
UNICEF

00:08

Roman CONDAMNAT la 30 de ani de inchisoare, in Franta. De ce este ACUZAT

B1 B1,
Roman CONDAMNAT la 30 de ani de inchisoare, in Franta. De ce este ACUZAT

Un roman a fost condamnat in Franta la 30 de ani de inchisoare. Barbatul este acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia insarcinata si le-a taiat gatul celorlalti doi. continuă pe B1

Roman condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, pentru ca si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman a fost condamnat la 30 de inchisoare de catre un tribunal din Franta dupa ce si-a injunghiat sotia gravida si si-a ucis doi copii, relateaza Le Parisien. Procurorul insarcinat cu dosarul ceruse inchisoarea pe viata in cazul barbatului.

Un roman a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani din Franta a fost condamnat vineri la 30 de ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si cei doi copii, anunta TVANouvelles. Barbatul a comis crima in iulie 2014, cand si-a ucis familia cu un cutit.

Roman, condamnat de 30 de ani de inchisoare in Franta

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat.

Franta: 30 de ani de inchisoare pentru un roman care si-a ucis sotia gravida si copiii

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, scrie AFP, preluata de Agerpres.

La 30 de ani a omorat un om in bataie. Este trimis in judecata si poate primi 25 de ani de inchisoare

Un tanar in varsta de 30 de ani a fost trimis in judecata de procurori ai Parchetului de pe langa Tribunalul Alba pentru omor calificat si talharie calificata. Iacob Florin este acuzat ca a batut un alt barbat care a decedat in urma loviturilor primite.

Cristian Boureanu, in arest preventiv pentru inca 30 de zile, in dosarul in care este acuzat ca ar fi agresat politisti

Magistratii Tribunalului Bucuresti au decis ca fostul parlamentar Cristian Boureanu sa ramana in arest preventiv pentru inca 10 de zile, in dosarul in care e. ste acuzat de ultraj, dupa ce a agresat politistii care au oprit in trafic masina in care se afla .

Caz FARA PRECEDENT in justitie: Un procuror este acuzat de TORTURA (VIDEO)

Caz fara precedent in justitie. O procuroare de la Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui este urmarita penal pentru tortura. Un barbat, aflat acum dupa gratii, sustine ca i s-ar fi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )