Libnet.ro
UNICEF

00:08

Roman, condamnat de 30 de ani de inchisoare in Franta

Antena3 Antena3,
Roman, condamnat de 30 de ani de inchisoare in Franta

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat. continuă pe Antena3

Roman condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, pentru ca si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman a fost condamnat la 30 de inchisoare de catre un tribunal din Franta dupa ce si-a injunghiat sotia gravida si si-a ucis doi copii, relateaza Le Parisien. Procurorul insarcinat cu dosarul ceruse inchisoarea pe viata in cazul barbatului.

Un roman a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani din Franta a fost condamnat vineri la 30 de ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si cei doi copii, anunta TVANouvelles. Barbatul a comis crima in iulie 2014, cand si-a ucis familia cu un cutit.

Franta: 30 de ani de inchisoare pentru un roman care si-a ucis sotia gravida si copiii

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Roman CONDAMNAT la 30 de ani de inchisoare, in Franta. De ce este ACUZAT

Un roman a fost condamnat in Franta la 30 de ani de inchisoare. Barbatul este acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia insarcinata si le-a taiat gatul celorlalti doi.

30 de ani de inchisoare pentru romanul din Franta care si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, transmite AFP. Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea, mentioneaza sursa citata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )