Libnet.ro
UNICEF

23:00

Un roman a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si copiii

Hotnews Hotnews,
 Un roman a fost condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si copiii

Un roman in varsta de 40 de ani din Franta a fost condamnat vineri la 30 de ani de inchisoare, dupa ce si-a ucis sotia insarcinata si cei doi copii, anunta TVANouvelles. Barbatul a comis crima in iulie 2014, cand si-a ucis familia cu un cutit. continuă pe Hotnews

Roman condamnat la 30 de ani de inchisoare in Franta, pentru ca si-a ucis sotia gravida si copiii

Un roman a fost condamnat la 30 de inchisoare de catre un tribunal din Franta dupa ce si-a injunghiat sotia gravida si si-a ucis doi copii, relateaza Le Parisien. Procurorul insarcinat cu dosarul ceruse inchisoarea pe viata in cazul barbatului.

Franta: 30 de ani de inchisoare pentru un roman care si-a ucis sotia gravida si copiii

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat vineri in Franta la 30 de ani de inchisoare, scrie AFP, preluata de Agerpres.

Roman CONDAMNAT la 30 de ani de inchisoare, in Franta. De ce este ACUZAT

Un roman a fost condamnat in Franta la 30 de ani de inchisoare. Barbatul este acuzat ca si-a injunghiat mortal sotia insarcinata si le-a taiat gatul celorlalti doi.

Roman, condamnat de 30 de ani de inchisoare in Franta

Sotia gravida injunghiata, cei doi copii cu gatul taiat si nimic pentru a explica oroarea: un roman in varsta de 40 de ani care si-a ucis intreaga familie a fost condamnat.

Trafic de influenta la premier. Un judecator a fost condamnat pentru promisiuni desarte facute unui afacerist

Judecatorul suspendat Dan Anton, de la Curtea de Apel Iasi, a fost condamnat la patru ani si doua luni de inchisoare cu executare, fiind gasit vinovat pentru doua fapte de trafic de influenta. Una dintre fapte se referea la promisiunea lui Anton, facuta unui afacerist italian, ca va interveni pe langa fostul premier moldovean Vladimir Filat.

Unul dintre cei mai IUBITI artisti romani a fost CONDAMNAT

Cantaretul Raoul, cunoscut pentru colaborarile cu Mirabela Dauer, a fost prins la volan desi avea permisul de conducere suspendat. Dupa ce primise o condamnare din partea instantei din Aiud, la o saptam.

8288;Fostul director al Spitalului Judetean Constanta, 6 ani si 8 luni de inchisoare. Pedeapsa initiala a fost de 13 ani si 4 luni. Decizia este definitiva

Danut Capatana, fost manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare, dupa ce prima instanta, Tribunalul Bucuresti, il condamnase la 13 ani si 4 luni.

Virgil Ivan, fost direct Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical

Virgil Ivan, fost director Medicover-Synevo, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare pentru una dintre cele mai mari spagi date in domeniul medical, in dosarul in care fostul manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Constanta, Danut Capatana, a fost condamnat definitiv la 6 ani si 8 luni de inchisoare pentru spalare de bani si luare de mita.

Sentinta inedita data de judecatori: Un barbat a fost condamnat pentru ca si-a terorizat fosta sotie cu mesaje si apeluri

Condamnat pentru hartuire cu sms-uri. I se intampla unui barbat din Botosani care a primit o sentinta de un an si doua luni de inchisoare cu suspendare dupa ce a trimis mii de mesaje de.

Tragedie in Barlad. O tanara de 18 ani a murit, dupa ce medicii au trimis-o acasa pe motiv ca se alinta

O tanara de 18 ani a murit dupa ce medicii au trimis-o acasa pe motiv ca se alinta, scrie a1. ro. Ana Maria s-a prezentat la Spitalul din Barlad cu dureri ingrozitoare de cap si stari de voma.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )