Libnet.ro
UNICEF

23:30

Caz socant la spitalul din Dorohoi: Femeie in coma, abandonata. Toti medicii erau in concediu (VIDEO)

B1 B1,
Caz socant la spitalul din Dorohoi: Femeie in coma, abandonata. Toti medicii erau in concediu (VIDEO)

Caz revoltator la spitalul din Dorohoi. O femeie a ajuns in coma la unitatea medicala, insa nu a putut fi tratata deoarece in unitate nu se afla niciun medic. Pana astazi a. continuă pe B1

Caz revoltator la Botosani. O femeie in coma a fost plimbata pe drumuri fiindca toti medicii de la Urgenta erau in concediu

O botosaneanca aflata in coma a fost purtata pe drumuri fiindca medicii de la Unitatea de Primiri Urgente Dorohoi erau plecati. Doi dintre acestia in concediu, iar unul la un congres de specialitate.

Caz socant in Republica Moldova: Un barbat si-a violat propria fata, care a ramas insarcinata

Un barbat in varsta de 40 de ani, din Republica Moldova, este suspectat ca si-a violat propria fiica de 15 ani si a lasat-o gravida, potrivit publika. md. Fata a aflat ca este gravida.

La spitalul din Vaslui se mananca toata ziua varza. Un doctor de la spitalul din Vaslui revoltat de mancarea pe care o primeste in timpul garzilor: Nu o sa tac. Eu nu stiu de frica (FOTO)

Un medic ORL-ist din Vaslui s-a revoltat de mancarea pe care o primste in timpul garzilor la spital. Abu Gamea Naeif a postat pe Facebook mai multe poze pentru a ilustra hrana pe care doctorii o primesc.

China va ignora o decizie a Tribunalului de la Haga: Instanta a decis in favoarea Filipinelor intr-un caz privind insule din Marea Chinei de Sud

China a cauzat daune iremediabile ecosistemului din Insulele Spratly si a incalcat drepturile suverane ale Filipinelor, sustine Curtea Permanenta de Arbitraj de la Haga. Autoritatile de la Beijing au.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )