Libnet.ro
UNICEF

17:30

Caz socant in Republica Moldova: Un barbat si-a violat propria fata, care a ramas insarcinata

B1 B1,
Caz socant in Republica Moldova: Un barbat si-a violat propria fata, care a ramas insarcinata

Un barbat in varsta de 40 de ani, din Republica Moldova, este suspectat ca si-a violat propria fiica de 15 ani si a lasat-o gravida, potrivit publika. md. Fata a aflat ca este gravida. continuă pe B1

Klaus Iohannis, strigat de ajutor la Summitul NATO: Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita sprijin sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, scrie.

Doi islamisti suspectati de activitati teroriste, arestati in Republica Moldova

Doi membri ai unei organizatii teroriste islamiste au fost arestati in Republica Moldova, fiind initiata procedura de expulzare, anunta Serviciul moldovean de Informatii si Securitate SIS), citat de.

Salaru: Niciodata la un summit NATO nu s-a vorbit atat de mult despre Republica Moldova

In premiera pentru Republica Moldova, in acest an, in Declaratia finala a Summitului NATO, a fost inclus un paragraf dedicat tarii noastre.

Discutii moldo-chineze despre investitii in producerea de electricitate. Propunere-soc : construirea unei centrale atomice in Republica Moldova

O centrala atomica in Republica Moldova pare doar o utopie. Si totusi se discuta despre o asemenea posibilitate. Dupa cum arata portalul jurnal. md, care citeaza publicatia online OilPrice. com, o companie chineza ar fi demarat discutii pe tema asta cu autoritatile de la Chitinau.

Summitul NATO de la Varsovia: Klaus Iohannis a cerut ajutor pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a NATO ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, potrivit.

Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei.

Summitul NATO de la Varsovia. Klaus Iohannis: Partenerii nostri estici, in special Georgia, Ucraina si Republica Moldova, necesita ajutor sustinut

Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, summitul NATO de la Varsovia.

Republica Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiilor stranse cu Romania

Republica Moldova risca sa-si piarda integritatea teritoriala, din cauza apropierii de Romania, a afirmat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul Kommersant, dupa vizita intreprinsa de oficialul rus in Moldova, scrie Mediafax.

Republica Moldova: Doi islamisti suspectati de activitati teroriste au fost arestati

Doi membri ai unei organizatii islamiste, suspectati de activitati teroriste, au fost arestati joi in Republica Moldova, informeaza Mediafax. Cei doi islamisti au fost gasiti intr-o cladire.

Rogozin ameninta ca Republica Moldova isi poate pierde integritatea teritoriala daca se apropie de Romania

Republica Moldova risca sa piarda regiunea separatista Transnistria si integritatea teritoriala daca se apropie de Romania, ameninta vicepremierul rus Dmitri Rogozin intr-un interviu publicat in editia de vineri a cotidianului Kommersant, in urma unei vizite efectuate recent peste Prut, relateaza Tass.

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2756 seconds )