Libnet.ro
UNICEF

17:00

Republica Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiilor stranse cu Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Republica Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiilor stranse cu Romania

Republica Moldova risca sa-si piarda integritatea teritoriala, din cauza apropierii de Romania, a afirmat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul Kommersant, dupa vizita intreprinsa de oficialul rus in Moldova, scrie Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Rusia: Moldova risca sa piarda Transnistria din cauza relatiei cu Romania

Republica Moldova risca sa-si piarda integritatea teritoriala, din cauza apropierii de Romania, a afirmat vicepremierul rus Dmitri Rogozin, intr-un interviu publicat vineri de cotidianul Kommersant,.

Summitul NATO de la Varsovia. Klaus Iohannis: Partenerii nostri estici, in special Georgia, Ucraina si Republica Moldova, necesita ajutor sustinut

Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, a declarat presedintele Klaus Iohannis, sambata, summitul NATO de la Varsovia.

Rogozin ameninta ca Republica Moldova isi poate pierde integritatea teritoriala daca se apropie de Romania

Republica Moldova risca sa piarda regiunea separatista Transnistria si integritatea teritoriala daca se apropie de Romania, ameninta vicepremierul rus Dmitri Rogozin intr-un interviu publicat in editia de vineri a cotidianului Kommersant, in urma unei vizite efectuate recent peste Prut, relateaza Tass.

Klaus Iohannis, strigat de ajutor la Summitul NATO: Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita sprijin sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, scrie.

Summitul NATO de la Varsovia: Klaus Iohannis a cerut ajutor pentru Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut sambata la cea de-a doua reuniune a NATO ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei, potrivit.

Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut astazi la cea de-a doua reuniune a Consiliului Nord-Atlantic ca Georgia, Ucraina si Republica Moldova necesita ajutor sustinut din partea Aliantei.

Doi islamisti suspectati de activitati teroriste, arestati in Republica Moldova

Doi membri ai unei organizatii teroriste islamiste au fost arestati in Republica Moldova, fiind initiata procedura de expulzare, anunta Serviciul moldovean de Informatii si Securitate SIS), citat de.

Republica Moldova: Doi islamisti suspectati de activitati teroriste au fost arestati

Doi membri ai unei organizatii islamiste, suspectati de activitati teroriste, au fost arestati joi in Republica Moldova, informeaza Mediafax. Cei doi islamisti au fost gasiti intr-o cladire.

Dmitri Rogozin sustine ca a primit, la sosirea in Republica Moldova, un sms cu textul Bine ati venit in Romania

Vicepremierul Rusiei, Dmitri Rogozin, a comentat pe retele de socializare ca, imediat dupa venirea in Republica Moldova, a primit, in momentul conectarii la retelele locale, un mesaj ciudat in care i se spunea Bine ati venit in Romania, relateaza presa de la Chisinau, citata de Mediafax.

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze in subteran

Explozie in Suceava din cauza unei acumulari de gaze.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )