Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cazanciuc: Sa se inscrie pentru conducerea DIICOT cei cu maturitate si integritate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cazanciuc: Sa se inscrie pentru conducerea DIICOT cei cu maturitate si integritate

Actualizare 14:42 Hellvig: SRI va colabora extrem de bine cu DIICOT Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, si-a exprimat, astazi, convingerea dupa ce a participat la bilantul pe 2014 al DIICOT) ca SRI va avea o colaborare extrem de buna cu aceasta structura de Parchet, scriu surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Robert Cazanciuc: Sa se inscrie pentru conducerea DIICOT cei care cred ca au maturitate si integritate

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a facut, vineri, apel sa se inscrie pentru ocuparea functiei de sef al DIICOT toti procurorii care cred ca au experienta, maturitatea si integritatea sa conduca aceasta structura.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

Conducerea DIICOT iese sa faca bilantul pe anul trecut. Alina Bica, marea absenta de la eveniment

Conducerea DIICOT va prezenta azi bilantul activitatiilor desfasurate anul trecut. Concluziile bilantului nu vor fi prezentate public. Va fi doar o scurta declaratie de presa a procurorului sef adjunct.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )