Libnet.ro
UNICEF

19:30

Robert Cazanciuc: Sa se inscrie pentru conducerea DIICOT cei care cred ca au maturitate si integritate

Adevărul Adevărul,
Robert Cazanciuc: Sa se inscrie pentru conducerea DIICOT cei care cred ca au maturitate si integritate

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a facut, vineri, apel sa se inscrie pentru ocuparea functiei de sef al DIICOT toti procurorii care cred ca au experienta, maturitatea si integritatea sa conduca aceasta structura. continuă pe Adevărul

Cazanciuc: Sa se inscrie pentru conducerea DIICOT cei cu maturitate si integritate

Actualizare 14:42 Hellvig: SRI va colabora extrem de bine cu DIICOT Directorul Serviciului Roman de Informatii, Eduard Hellvig, si-a exprimat, astazi, convingerea dupa ce a participat la bilantul pe 2014 al DIICOT) ca SRI va avea o colaborare extrem de buna cu aceasta structura de Parchet, scriu surse din presa.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: Cu siguranta, voi face toate demersurile legale pentru ca la conducerea DIICOT sa fie cel mai bun procuror

Ministrul justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, la incheierea sedintei de bilant a DIICOT, ca la conducerea acestei institutii va fi ales cel mai bun procuror. Mai mult, Cazanciuc i-a indemnat pe procurori sa.

Robert Cazanciuc: Problema principala privind recuperarea prejudiciilor este la ANAF

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, dupa bilantul DIICOT, ca problema recuperarii prejudiciilor este la ANAF, motiv pentru care trebuie infiintata o agentie specializata de.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc: inchisoarea nu este hotel, de foarte multe ori, este la limita demnitatii umane (VIDEO)

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat, joi, ca inchisoarea nu este un hotel. El a precizat ca de multe ori, conditiile din penintenciare sunt sub limita demnitatii, dar cei care au avut posibilitatea sa schimbe.

VIDEO Robert Cazanciuc: Inchisoarea nu e hotel. Inchisoarea din Romania in ziua de astazi de foarte multe ori este la limita demnitatii umane

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a afirmat joi ca nu reprezinta o noutate faptul ca inchisoarea nu este hotel, dar a subliniat ca pentru a construi noi penitenciare si a le moderniza pe cele existente la standarde europene Romania ar avea nevoie de cel putin un miliard de euro. Declaratia vine in contextul in care Monica Iacob Ridzi, sotul si avocatii s-au plans de conditiile din penitenciar, acuzatii care au fost preluate pe larg, fara dovezi, de o parte a presei.

Robert Cazanciuc: Ministrul Justitiei asista Ministerul de Externe in cazul romanului condamnat la moarte in Malaezia

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, vineri, ca Ministerul Justitiei asista Ministerul de Externe in ceea ce priveste cazul romanului condamnat la moarte pentru trafic de droguri in Malaezia.

Victor Ponta, catre Robert Cazanciuc: Va rog sa continuati discutiile cu CSM, inalta Curte ca sa gasim solutia de functionare a ANRP (VIDEO)

Premierul Victor Ponta i-a cerut miercuri ministrului Justitiei, Robert Cazanciuc, sa continue discutiile cu Consiliul Suprem al Magistraturii si inalta Curte de Casatie si Justitie in vederea gasirii unei.

Conducerea DIICOT iese sa faca bilantul pe anul trecut. Alina Bica, marea absenta de la eveniment

Conducerea DIICOT va prezenta azi bilantul activitatiilor desfasurate anul trecut. Concluziile bilantului nu vor fi prezentate public. Va fi doar o scurta declaratie de presa a procurorului sef adjunct.

Diaspora se revolta: Cei care au facut fel si fel de manevre ca sa nu se poata vota la prezidentiale inca mai primesc salariu (VIDEO)

Diaspora se revolta. Romanii din strainatate trag un semnal de alarma privind situatia de la alegerile prezidentiale. Acestia acuza ca cei care se fac vinovati pentru orele petrecute la cozile interminabile.

Business Report: Prima casa devine A doua casa: Cei care au cumparat o casa pot sa-si cumpere alta mai mare sau mai scumpa; Topul ansamblurilor rezidentiale care ofera cele mai bune randamente; Dolarul a sarit de pragul psihologic de 4 lei

Procurorii au pus sechestru pe imobile de 5 milioane euro apartinand lui Adrian Sarbu pentru a recupera prejudiciul adus statului. Procurorii au pus. La ce sa se astepte economia de la noile coduri ale fiscalitatii: Evaluarea punctuala a efectelor. Zilele acestea am asistat la discutii intense pe marginea.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2652 seconds )