Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru exploatare la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana, Robert Cazanciuc infirmand astfel zvonurile aparute saptamana trecuta, potrivit carora avizul ministerului ar fi fost unul.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Robert Cazanciuc a declarat, luni, ca ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana. Acesta a mai precizat ca nu s-a pus problema incalcarii unor.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana, a declarat luni ministrul Robert Cazanciuc, aratand ca nu s-a pus problema incalcarii unor dispozitii imperative ale vreunei legi, pentru ca altfel avizul ar fi fost negativ, relateaza Agerpres.

Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, a declarat ca nu a dat pana in prezent un aviz pentru proiectul minier de la Rosia Montana pentru ca are rezerve in privinta acestuia si ca, in opinia sa, beneficiile nu sunt suficient de mari pentru a accepta impactul negatic asupra mediului, informeaza Realitatea. net.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a aprobat favorabil cu observatii proiectul de lege privind Rosia Montana

Ministrul Robert Cazanciuc a declarat luni ca Ministerul Justitiei MJ) a emis un aviz favorabil cu observatii la proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana.

Ministrul Daniel Barbu: Nu e adevarat ca Ministerul Economiei a dat un aviz negativ ci doar unul cu observatii/ Proiectul de la Rosia Montana poate demara

Ministrul Culturii Daniel Barbu l-a contrazis pe ministrul Vosganian care sustinea ca ministerul Economiei condus de el nu a a dat aviz pentru proiectul Rosia Montana. Barbu spune ca Ministerul Economiei a dat un aviz cu observatii ca toate ministerele. Mai mult, ministrul Culturii spune ca din punctul sau de vedere proiectul Rosia Montana poate demara fara probleme.

Robert Cazanciuc, ministrul Justitiei: Sprijinim un concert pentru rolul central al Justitiei

Pentru prima oara, Palatul Justitiei a gazduit luni-seara un concert extraordinar, cu unul dintrecei mai mari violonisti ai lumii, Pinchas Zukerman, in cadrul Festivalului George Enescu.

Cazanciuc: Proiectul de la Rosia Montana nu incalca nicio lege.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, luni, ca a dat aviz pozitiv cu observatii proiectului de lege privind exploatarea miniera de la Rosia Montana. Nu se pune problema ca proiectul de la Rosia Montana sa incalce dispozitii imperative ale vreunei legi, fiindca am fi dat aviz negativ, a declarat Cazanciuc. Citeste si Gabriel Resources AMENINTA ca da statul roman in judecata Ministrul a precizat ca avizul pozitiv cu observatii presupune obligatia de a prezenta, in cadrul .

Rovana Plumb: Acordul de mediu pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ieri ministrul Rovana Plumb, la Oradea.

Rovana Plumb: Acordul ministerului mediului pentru Rosia Montana, in functie de decizia Parlamentului

Ministerul Mediului se va pronunta in cazul exploatarii de la Rosia Montana in ceea ce priveste acordul de mediu in functie de decizia luata de Parlament, in urma dezbaterilor, a anuntat ministrul Rovana Plumb, sambata, la Oradea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )