Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ministrul Apelor: Nu voi da aviz pozitiv pentru proiectul Rosia Montana

Ministrul Apelor si Padurilor, Lucia Varga, a declarat ca nu a dat pana in prezent un aviz pentru proiectul minier de la Rosia Montana pentru ca are rezerve in privinta acestuia si ca, in opinia sa, beneficiile nu sunt suficient de mari pentru a accepta impactul negatic asupra mediului, informeaza Realitatea. net. continuă pe Ziarul Bursa

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru exploatare la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana, Robert Cazanciuc infirmand astfel zvonurile aparute saptamana trecuta, potrivit carora avizul ministerului ar fi fost unul.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a dat aviz pozitiv pentru Rosia Montana

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, astazi, ca avizul ministerului pe care il conduce pentru proiectul Rosia Montana este unul pozitiv, si nu negativ, cum aparuse, recent, in presa, transmite Realitatea. net.

Robert Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana, a declarat luni ministrul Robert Cazanciuc, aratand ca nu s-a pus problema incalcarii unor dispozitii imperative ale vreunei legi, pentru ca altfel avizul ar fi fost negativ, relateaza Agerpres.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta!

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Victor Ponta: Respingem proiectul Rosia Montana si cu asta, basta! [UPDATE]

Premierul Victor Ponta a declarat ca solutia pentru proiectul Rosia Montana este respingerea in regim de urgenta a acestuia la Senat, apoi si la Camera, adaugand: Si cu asta, basta!.

Ministrul Daniel Barbu: Nu e adevarat ca Ministerul Economiei a dat un aviz negativ ci doar unul cu observatii/ Proiectul de la Rosia Montana poate demara

Ministrul Culturii Daniel Barbu l-a contrazis pe ministrul Vosganian care sustinea ca ministerul Economiei condus de el nu a a dat aviz pentru proiectul Rosia Montana. Barbu spune ca Ministerul Economiei a dat un aviz cu observatii ca toate ministerele. Mai mult, ministrul Culturii spune ca din punctul sau de vedere proiectul Rosia Montana poate demara fara probleme.

Cazanciuc: Ministerul Justitiei a emis un singur aviz pentru proiectul de la Rosia Montana

Robert Cazanciuc a declarat, luni, ca ministerul Justitiei a emis un singur aviz, cu observatii, in cazul proiectului de lege privind Rosia Montana. Acesta a mai precizat ca nu s-a pus problema incalcarii unor.

Daniel Barbu: Daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns in Parlament, era in regula inceperea exploatarii

Ministrul Culturii Daniel Barbu a declarat, luni seara, in cadrul emisiunii Butonul de panica de pe B1 TV, ca din punctul de vedere al ministerului pe care il conduce, daca proiectul Rosia Montana ar fi ajuns.

Reactiile unora dintre cei mai vizibili protestatari dupa ce Victor Ponta a anuntat ca Proiectul Rosia Montana este inchis: Sa nu ne culcam pe o ureche imediat. Protestele de strada vor continua pana cand legea este retrasa. Rosia Montana is our Gezi Par

Unii dintre cei mai vizibili protestatari impotriva proiectului de lege ce dadea unda verde exploatarii la Rosia Montana au reactionat imediat, pe Facebook, la declaratiile de luni ale politicienilor. Premierul Victor Ponta a anuntat luni ca Proiectul Rosia Montana este inchis dupa ce liderul liberal Crin Antonescu declarase, in aceeasi zi, ca Proiectul trebuie respins. Nu se poate guverna dupa strada, dar nu se poate guverna ignorand strada. Protestatarii saluta faptul ca s-a castigat o batalie, dar nu un razboi si ca internetul si presa alternativa reusesc sa sparga o blocada a presei traditionale, insa sunt hotarati sa continue protestele de strada pana cand legea este retrasa. Sa nu ne culcam pe o ureche, indeamna ei, adaugand ca vor continua lupta inclusiv pentru interzicerea folosirii cianurilor in minerit, impotriva gazelor de sist si pentru includerea Rosiei Montane in patrimoniul UNESCO.

Ponta: Proiectul Rosia Montana, respingere urgenta in Parlament. Ca premier va trebui sa gasesc alte solutii pentru crearea de locuri de munca

Victor Ponta a declarat, luni, la Guvern, ca proiectul Rosia Montana va fi respins de urgenta inSenat si mai apoi in Camera Deputatilor si ca va incerca sa gaseasca alte solutii pentru crearea de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )