Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cazare cu staif: cat costa o noapte la conac

Adevărul Adevărul,
Cazare cu staif: cat costa o noapte la conac

Daca vrei in vacanta sa ai o experienta care sa imbine istoria cu traditia, nu trebuie sa ratezi conacele impunatoare ale Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune destinatii de cazare si preturile aferente. continuă pe Adevărul

Cazare cu staif: cat costa o noapte la conac

Daca vrei in vacanta sa ai o experienta care sa imbine istoria cu traditia, nu trebuie sa rateze canacele impunatoare ale Romaniei. Wall-Street. ro iti prezinta cele mai bune destinatii de cazare si preturile aferente.

Crin Antonescu: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres.

Contre Crin Antonescu-Victor Ponta pe tema proiectului minier de la Rosia Montana: Ponta sa spuna cat costa daca nu facem proiectul Rosia Montana si cum am ajuns in situatia asta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, copresedinte al USL, a afirmat marti ca premierul Victor Ponta ar trebui sa explice cat costa tara noastra daca nu se face proiectul Rosia Montana si cine a angajat statul roman astfel incat sa se ajunga intr-o asemenea situatie, relateaza Agerpres. Premierul Victor Ponta a declarat marti ca nu va fi o sedinta speciala cu parlamentarii PSD pentru Rosia Montana, iar deputatii si senatorii social-democrati vor vota in cunostinta de cauza dupa ce vad proiectul si ii audiaza pe cei implicati. Mai mult, disensiunea continua si la nivelul cabinetului, ministrul Mediului, Rovana Plumb, declarand in Comisia pentru administratie din Senat ca in cazul unei exploatari la Rosia Montana nu exista pericolul infiltrarii cianurilor in panza freatica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )