Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cazul Ponta si modificarile Codului Penal au ajuns in Parlamentul European

Adevărul Adevărul,
Cazul Ponta si modificarile Codului Penal au ajuns in Parlamentul European

Cazul premierului Victor Ponta, protejat de Parlament dupa ce DNA a cerut ridicarea imunitatii liderului PSD, a fost discutat astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Oficialii europeni au discutat, de asemenea, despre tentativele de modificare a Codului Penal si au subliniat ca vor urmari cu atentie demersurile de schimbare a legii penale. continuă pe Adevărul

Cazul premierului Ponta a fost DISCUTAT in Parlamentul European

Dosarul penal al premierului roman, Victor Ponta, este discutat in aceste momente in Comisia pentru Libertati Civile a Parlamentului European de la Bruxelles. , a afirmat Monica Macovei.

Cazul premierului Victor Ponta a ajuns in Parlamentul European (VIDEO)

Situatia premierului Victor Ponta a ajuns in Parlamentul European. Mai multi eurodeputati au atras atentia ca parlamentarii romani nu ar trebui sa blocheze actiunile Justitiei prin oferirea de imunitate.

Imunitatea lui Ponta ajunge in Parlamentul European. Macovei: Parlamentele nu trebuie sa opreasca Justitia

Europaramentarul Monica Macovei a anuntat ca juristii din Parlamentul European vor dezbate joi situatia premierului Victor Ponta, protejat de Parlamentul de la Bucuresti in fata Justitiei.

Comisia juridica a Senatului a dat avize negative proiectelor de lege privind modificarea Codului penal si a celui de procedura penala

Comisia juridica din Senat a dat marti aviz negativ, cu unanimitate de voturi, pe proiectele de lege referitoare la modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala, informeaza Mediafax. Presedintele.

Comisia juridica a dat avize negative proiectelor de modificare a Codului Penal

Proiectele de lege referitoare la modificarea Codului penal si a Codului de procedura penala au primit, azi, avize negative, cu unanimitate de voturi, la Comisia juridica din Senat, potrivit surselor din presa.

Cazul lui Victor Ponta ar putea fi dezbatut, joi, in Parlamentul European

Cazul premierului Victor Ponta ar putea fi discutat, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

Parlamentul European ofera Romaniei 8,5 milioane euro

Prin Fondul de Solidaritate al Uniunii Europene, Comisia pentru bugete a Parlamentului European PE) aloca 8,5 milioane de euro Romaniei pentru compensarea pagubelor provocate de inundatiile din 2014, arata un comunicat al PE.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )