Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cazul premierului Victor Ponta a ajuns in Parlamentul European (VIDEO)

B1 B1,
Cazul premierului Victor Ponta a ajuns in Parlamentul European (VIDEO)

Situatia premierului Victor Ponta a ajuns in Parlamentul European. Mai multi eurodeputati au atras atentia ca parlamentarii romani nu ar trebui sa blocheze actiunile Justitiei prin oferirea de imunitate. continuă pe B1

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European joi

Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, potrivit ordinii de zi stabilite pentru 25 iunie.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Cazul premierului Victor Ponta, in atentia Parlamentului European

Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

Cazul Ponta si modificarile Codului Penal au ajuns in Parlamentul European

Cazul premierului Victor Ponta, protejat de Parlament dupa ce DNA a cerut ridicarea imunitatii liderului PSD, a fost discutat astazi in Comisia LIBE a Parlamentului European. Oficialii europeni au discutat, de asemenea, despre tentativele de modificare a Codului Penal si au subliniat ca vor urmari cu atentie demersurile de schimbare a legii penale.

Cazul lui Victor Ponta ar putea fi dezbatut, joi, in Parlamentul European

Cazul premierului Victor Ponta ar putea fi discutat, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Imunitatea lui Ponta ajunge in Parlamentul European. Macovei: Parlamentele nu trebuie sa opreasca Justitia

Europaramentarul Monica Macovei a anuntat ca juristii din Parlamentul European vor dezbate joi situatia premierului Victor Ponta, protejat de Parlamentul de la Bucuresti in fata Justitiei.

Medicii romani, despre operatia premierului Victor Ponta: in prima luna va merge cu carje si cu cadru, apoi cu orteza. Dupa 90 zile va reusi sa mearga propriu zis, iar sport va putea face abia dupa sase luni

Premierul Victor Ponta nu va avea voie sa calce pe piciorul stang si va fi nevoit sa se deplaseze doar cu carje si cu premergator, timp de cinci saptamani, au declarat ortopezii de la Spitalul Floreasca din.

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA

Avocata premierului a venit la DNA pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )