Libnet.ro
UNICEF

00:08

Cazul premierului Victor Ponta, in atentia Parlamentului European

România Liberă România Liberă,
Cazul premierului Victor Ponta, in atentia Parlamentului European

Situatia din Romania ar putea fi discutata, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei. continuă pe România Liberă

Cazul premierului Victor Ponta va fi discutat de Comisia pentru libertati civile a Parlamentului European joi

Cazul premierului Victor Ponta, urmarit penal pentru fapte de coruptie, va fi discutat, joi, de Comisia pentru libertati civile LIBE) a Parlamentului European, potrivit ordinii de zi stabilite pentru 25 iunie.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierului Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta, operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Cazul lui Victor Ponta ar putea fi dezbatut, joi, in Parlamentul European

Cazul premierului Victor Ponta ar putea fi discutat, joi, in Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) a Parlamentului European, in urma unei cereri facuta in plenul din 8 iunie, potrivit proiectului de ordine de zi al comisiei.

SURSE: Administratia Prezidentiala a cerut documente medicale in cazul premierul Victor Ponta

Administratia Prezidentiala vrea precizari medicale in cazul premierul Victor Ponta operat saptamana trecuta pentru a sti ce se va intampla in aceasta perioada, informeaza B1 TV. Premierul nu isi poate.

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA

Avocata premierului a venit la DNA pentru a prezenta documente care sa justifice faptul ca Victor Ponta nu se poate prezenta nici luni pentru a fi audiat in dosarul in care este urmarit penal, intrucat este in continuare in Turcia, pentru tratamentul de recuperare dupa operatia la genunchi.

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz.

Presa internationala: Victor Ponta este in concediu medical in timp ce este cercetat pentru coruptie

Principalele agentii de presa internationale comenteaza situatia premierului Victor Ponta, notand ca seful Guvernului Romaniei a decis sa isi ia concediu medical in timp ce este cercetat pentru fapte de coruptie.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

Avocata lui Victor Ponta, din nou la DNA. Cel mai probabil, va depune documente medicale

Avocata premierului Victor Ponta s-a prezentat luni la DNA, informeaza B1 TV. Aceasta a venit sa depuna noi documente. Cel mai probabil este vorba de documente medicale. Victor Ponta este acuzat de evaziune fiscala,.

PNL strange semnaturi pentru demiterea lui Victor Ponta

PNL initiaza o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta. Anuntul a fost facut luni, de copresedintele PNL, Alina Gorghiu. functiond, s, id) { var js, fjs =.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )