Libnet.ro
UNICEF

01:05

PNL strange semnaturi pentru demiterea lui Victor Ponta

Antena3 Antena3,
PNL strange semnaturi pentru demiterea lui Victor Ponta

PNL initiaza o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta. Anuntul a fost facut luni, de copresedintele PNL, Alina Gorghiu. functiond, s, id) { var js, fjs =. continuă pe Antena3

PNL, campanie de strangere de semnaturi pentru DEMITEREA lui Victor Ponta

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, luni, ca liberalii vor demara o campanie de strangere de semnaturi in toate judetele tarii, prin filialele partidului. Girghiu a mai spus ca PNL va cere sprijinul oamenilor pentru demiterea premierului Victor Ponta, care refuza sa faca un gest de demnitate - sa-si scrie demisia.

Alina Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat luni ca liberalii initiaza o motiune populara pentru demiterea premierului Victor Ponta. Ea a precizat ca PNL incepe luni campania de strangere de semnaturi in acest sens, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca liberalii vor initia, incepand de astazi, o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta.

PNL cere din nou demisia lui Victor Ponta

Alina Gorghiu profita de anuntul facut de premier privind autosuspendarea si desemnarea lui Gabriel Oprea ca premier interimar, pentru a-l ataca pe Victor Ponta. Presedinta PNL spune ca Victor Ponta.

Catalin Predoiu: Victor Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu ii cere premierului Victor Ponta sa demisioneze din functie si il acuza pe acesta ca isi bate joc de functia de premier. Fugarul de justitie Ponta isi bate joc de functia de premier si de Romania. DNA si FMI il cauta prin Bucuresti pentru fapte grave si el se ascunde las, in spatele halatelor albe din Turcia. Guvernul e paralizat, Administratia e paralizata si credibilitatea Romaniei de tara atractiva pentru investitii e facuta praf. Ponta, da-ti demisia, nu ai niciun drept sa-ti bati joc de tara!.

Victor Ponta: Nu am fost niciodata omul care sa spuna dupa noi, potopul!. Reducem TVA la 19% si preturile la medicamente cu 20%, pentru ca guvernarea merge bine

Premierul Victor Ponta este de parere ca o tara nu se conduce cu tipete si urlete si ca PNL nu este pregatit sa conduca Romania. intr-o postare pe contul sau de Facebook, seful Executivului aminteste.

Vasile Blaga, despre propunerea lui Victor Ponta de a-l desemnea pe Gabriel Oprea premier interimar: Este obraznica si aroganta. Nu este atributul prim-ministrului sa stabileasca cine ii ia locul, ci a presedintelui

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat ca propunerea lui Victor Ponta de a-l desemna pe vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar este obraznica si aroganta, scrie Agerpres. Blaga a tinut sa.

Opozitia cere demisia premierului Victor Ponta, dupa desemnarea lui Oprea ca interimar

Opozitia cere demisia lui Victor Ponta, dupa desemnarea lui Gabriel Oprea ca interimar la Guvern. Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, sustine ca Ponta a facut un pas inapoi si incearca sa se victimiz.

Alina Gorghiu: Victor Ponta este premier in exil, incearca victimizare prin fax. Sa demisioneze astazi, tot prin fax

Premierul Victor Ponta bate in retragere intr-o varianta nedemna prin delegarea vicepremierului Gabriel Oprea ca prim-ministru interimar, dorind sa cumpere timp, dar fiind un fel de autosuspendare, afirma copresedintele PNL Alina Gorghiu, adaugand ca Ponta ar trebui sa demisioneze astazi.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )