Libnet.ro
UNICEF

05:00

Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Adevărul Adevărul,
Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a anuntat ca liberalii vor initia, incepand de astazi, o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: PNL initiaza o motiune populara pentru demiterea lui Victor Ponta

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a anuntat luni ca liberalii initiaza o motiune populara pentru demiterea premierului Victor Ponta. Ea a precizat ca PNL incepe luni campania de strangere de semnaturi in acest sens, informeaza Agerpres.

Alina Gorghiu: Am luat act de scrisoarea din exil a premierului. PNL a decis sa demareze o motiune populista pentru demiterea lui Victor Ponta (VIDEO)

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat luni ca a luat cunostinta de scrisoarea premierului Victor Ponta si ca PNL va demara o motiune populara pentru demiterea acestuia. Am luat act ieri de scrisoarea.

PNL, campanie de strangere de semnaturi pentru DEMITEREA lui Victor Ponta

Alina Gorghiu, copresedintele PNL, a anuntat, luni, ca liberalii vor demara o campanie de strangere de semnaturi in toate judetele tarii, prin filialele partidului. Girghiu a mai spus ca PNL va cere sprijinul oamenilor pentru demiterea premierului Victor Ponta, care refuza sa faca un gest de demnitate - sa-si scrie demisia.

PNL strange semnaturi pentru demiterea lui Victor Ponta

PNL initiaza o campanie de strangere de semnaturi pentru demiterea premierului Victor Ponta. Anuntul a fost facut luni, de copresedintele PNL, Alina Gorghiu. functiond, s, id) { var js, fjs =.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )